Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Ο Μητσοτάκης θα "εξοπλίσει" το δημόσιο εκχωρώντας υπηρεσίες σε ιδιώτες

Γεροβασίλη: Ο Μητσοτάκης θα
Δεν γνωρίζω για άβατο των Εξαρχείων, το μόνο άβατο που ξέρω, είναι το Άγιο Όρος για τις γυναίκες
Την εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να «εξοπλίσει» το χώρο της υγείας και της Παιδείας εκχωρώντας υπηρεσίες του κράτους σε ιδιώτες εξέφρασε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.
Εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Documento», η κα Γεροβασίλη ζήτησε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσει πώς θα καταφέρει να κάνει προσλήψεις στο δημόσιο, με βάση το διακηρυγμένο στόχο της «μίας πρόσληψης για κάθε μία αποχώρηση».
«Πώς θα προσλάβει γιατρούς, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες της πληροφορικής για το ψηφιακό Δημόσιο, ή μήπως, ακριβώς αυτό επιδιώκει, την εκχώρηση υπηρεσιών του κράτους σε ιδιώτες, όπως ο ίδιος έχει πει ακόμη και για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους» είπε χαρακτηριστικά.
Εξαπολύοντας κατηγορίες κατά των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ η κα Γεροβασίλη υποστήριξε ότι «χρησιμοποιούν ως πρόσχημα την ασφάλεια για να αποψιλώσουν το δικαίωμα στην ελευθερία».
«Για την Αριστερά δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς ασφάλεια, αλλά ούτε και ασφάλεια χωρίς δημοκρατία».
Τέλος σχολιάζοντας τα περί «άβατου των Εξαρχείων», επεσήμανε με νόημα ότι «το μόνο άβατο που ξέρω, είναι το Άγιο Όρος για τις γυναίκες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης