Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macron: Η διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού τον ωθεί να ματαιώνει επισκέψεις

Macron: Η διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού τον ωθεί να ματαιώνει επισκέψεις
Οι ακυρώσεις δεν σημαίνουν απομόνωση του προέδρου, απλά διασφαλίζει την διαθεσιμότητά του στη διαχείριση της κατάστασης, τόνισε αξιωματούχος της προεδρίας
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron τροποποίησε το πρόγραμμά του, ακυρώνοντας μια επίσκεψη και ματαιώνοντας τη συμμετοχή του σε μια εκδήλωση, προκειμένου να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση της κρίσης του νέου κορωνοϊού.
Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του, ο πρόεδρος ανέβαλε την επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιήσει την Τετάρτη 4/3, στη νοτιοδυτική Γαλλία ενώ αύριο Τρίτη 3/3, δεν θα παραστεί στο ετήσιο δείπνο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Γαλλίας (CRIF).
«Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρόεδρος απομονώνεται, γίνεται για να διασφαλίσουμε ότι θα είναι διαθέσιμος για να διαχειριστεί την κατάσταση», σημείωσε ένας αξιωματούχος.
H είδηση έρχεται λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι δύο ακόμη ασθενείς πέθαναν από τον νέο κορωνοϊό στη βόρεια Γαλλία, γεγονός που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα στους τέσσερις, ανέφερε η εφημερίδα Le Parisien, επικαλούμενο τον δήμαρχο της πόλης Κομπιέν και άλλες πηγές. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης