Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τα βλέμματα στη Σύνοδο Κορυφής – Μεταβλητότητα και χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Τα βλέμματα στη Σύνοδο Κορυφής – Μεταβλητότητα και χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές
Όσο καθυστερεί το πακέτο διάσωσης στενεύουν και τα περιθώρια ανάκαμψης των οικονομιών ειδικά αυτών που βρίσκονται σε χειρότερη θέση, όπως οι χώρες του νότου
Η πορεία της αγοράς εξακολουθεί να προβληματίζει τα στελέχη του ΧΑ, τα οποία σημειώνουν ότι όσο ο τζίρος παραμένει χαμηλός θα διατηρείται και η επιφυλακτικότητα των επενδυτών.
Τα βλέμματα σήμερα θα είναι στραμμένα στις ειδήσεις που θα βγαίνουν από τη Σύνοδο Κορυφής, προκειμένου να αντιληφθούν οι συμμετέχοντες αν θα μπορέσουν να αμβλυνθούν οι διαφωνίες και να ξεκινήσει η ροή χρήματος από την Ευρώπη προς τα κράτη.
Όσο καθυστερεί το πακέτο διάσωσης στενεύουν και τα περιθώρια ανάκαμψης των οικονομιών ειδικά αυτών που βρίσκονται σε χειρότερη θέση, όπως οι χώρες του νότου.
Την ίδια ώρα η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, δημιουργεί προβληματισμό ειδικά η αναφορά για επιβάρυνση των εποπτικών κεφαλαίων από τον υψηλό αναβαλλόμενο φόρο, αλλά και η εκτίμηση για τα κόκκινα δάνεια.
Για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν διατήρηση της μεταβλητότητας και χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα να συνεχιστεί με χαμηλούς όγκους συναλλαγών, με το ενδιαφέρον να είναι εστιασμένο στην ειδησεογραφία αναφορικά με τη Σύνοδο Κορυφής.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε οι επενδυτές να τηρήσουν στάση αναμονής περιμένοντας τις ειδήσεις από τη Σύνοδο Κορυφής.

Beta

Για τη σημερινή συνεδρίαση περιμένουμε συσσώρευση ενόψει της Συνόδου Κορυφής αναφορικά με το πρόγραμμα διάσωσης.
Οι αγορές του εξωτερικού πιέστηκαν λόγω των ανησυχιών για την πανδημία, οι οποίες εξακολουθούν να επηρεάζουν την επενδυτική κοινότητα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης