Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ25: Το έλλειμμα οδηγεί τη χώρα σε εποχές του 2009

ΜέΡΑ25: Το έλλειμμα οδηγεί τη χώρα σε εποχές του 2009
Η κυβέρνηση που έχει ποντάρει τα πάντα σε ένα ταμείο δήθεν ανάκαμψης όπως και η Ευρωπαϊκή Ένωση, προσθέτει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, δεν συζητάνε τόσο καιρό για τον ελέφαντα στο δωμάτιο
Την ελπίδα «τα στοιχεία του ελλείμματος του κρατικού Προϋπολογισμού για το α' εξάμηνο του 2020, να μην προσγειώσουν απότομα τον κ. Μητσοτάκη που τελευταία 'σουλατσάρει' με ελικόπτερα του στρατού για να προλάβει τις 'υποχρεώσεις' του», διατυπώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.
Η κυβέρνηση που έχει ποντάρει τα πάντα σε ένα ταμείο δήθεν ανάκαμψης όπως και η Ευρωπαϊκή Ένωση, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «δεν συζητάνε τόσο καιρό για τον ελέφαντα στο δωμάτιο.
Ένα δυσθεώρητο έλλειμμα που οδηγεί την χώρα μας σε εποχές του 2009 και το οποίο καιρό τώρα έχει επισημάνει στην κυβέρνηση ο γραμματέας του ΜέΡΑ25».
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΜέΡΑ 25, «όσο και να κρύβεται ο κ. Σταϊκούρας, όσο και να το αποφεύγει ο κ. Μητσοτάκης, η πραγματική συζήτηση αφορά την υπογραφή τους στο κοινό ανακοινωθέν της 11ης Ιουνίου για πλεονάσματα από το 2021 και τον τρόπο διαχείρισης αυτού του τεράστιου ελλείμματος αφ' ης στιγμής είπαν κι αυτοί ένα 'γενναιόδωρο' ναι σε όλα στις Βρυξέλλες και απεμπόλησαν το βέτο και το ευρωομόλογο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης