Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση της συσσώρευσης με χαμηλό όγκο συναλλαγών περιμένουν και σήμερα οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Διατήρηση της συσσώρευσης με χαμηλό όγκο συναλλαγών περιμένουν και σήμερα οι αναλυτές
Η αύξηση των κρουσμάτων και το γεωπολιτικό ρίσκο θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την επενδυτική ψυχολογία
Περιορισμένο επενδυτικό ενδιαφέρον και συνεδρίαση σε μικρό εύρος διακύμανσης περιμένουν οι αναλυτές και στη σημερινή συνεδρίαση καθώς βρισκόμαστε ακόμα στην περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.
Η αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 και τα νέα περιοριστικά μέτρα επηρεάζουν την επενδυτική ψυχολογιά, ενώ και οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι λειτουργούν ανασταλτικά.
Η ειδησεογραφία παραμένει φτωχή, ενώ ελάχιστες εισηγμένες έχουν ανακοινώσει αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών και επιλεγμένων μετοχών της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Eurobank Equities
Για σήμερα αναμένεται ένα ήσυχο άνοιγμα για τις ελληνικές μετοχές λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 αλλά και της συνεχιζόμενης έντασης στις σχέσεις ΗΠΑ και Κίνας.

Euroxx
Καθώς βρισκόμαστε στην κορύφωση των καλοκαιρινών διακοπών περιμένουμε μία ακόμα ήσυχη συνεδρίαση σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης.

Beta
Άλλη μία τυπική συνεδρίαση Αυγούστου αναμένεται για σήμερα με απουσία σημαντικών ειδήσεων και έτσι αναμένεται επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον και συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
Οι γεωπολιτικές ανησυχίες. η ένταση με την Τουρκία, διατηρούνται αλλά δεν επηρεάζουν τους επενδυτές.
Αξίζει να σημειωθεί για μία ακόμα φορά πως η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς είναι στο 1,1% και στις 152 μονάδες βάση το spread με το γερμανικό.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης