Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Παρά τη διεθνή άνοδο, συνεχίζεται το σκηνικό απαξίωσης στο ΧΑ -0,51% στις 629 μον. – Μέσα σε 4 μήνες διακύμανση 30-40 μονάδων

Παρά τη διεθνή άνοδο, συνεχίζεται το σκηνικό απαξίωσης στο ΧΑ -0,51% στις 629 μον. – Μέσα σε 4 μήνες διακύμανση 30-40 μονάδων
Το ελληνικό χρηματιστήριο αποδεικνύεται ότι αδυνατεί να βγάλει έστω και μια τεχνικής υφής αντίδραση - Η συσσώρευση διαρκείας συνεχίζεται
(upd13)Παγιδευμένο στην απραξία, στην μετριότητα, στην αδυναμία αντίδρασης, στους χαμηλούς τζίρους, στην επενδυτική αδιαφορία, στην έλλειψη ορατότητας... ήταν και σήμερα το ελληνικό χρηματιστήριο το οποίο διολίσθησε κάτω από τα επίπεδα των 630 μονάδων παρά την άνοδο στις διεθνείς αγορές.
Ο προβληματισμός των επενδυτών αναφορικά με τα ελληνοτουρκικές εξελίξεις αλλά την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού διατηρείται καθιστώντας την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά αδιάφορη.
Ειδικότερα στις τράπεζες, επικράτησαν αρνητικές τάσεις, με την Πειραιώς -2%.
Οι τζίροι στα όρια της απαξίωσης δεν υπάρχει ουσιώδες ενδιαφέρον για ανάληψη επενδυτικού ρίσκου στις ελληνικές τράπεζες.
Στα μη τραπεζικά blue chips ξεχώρισαν η Coca Cola με -3,6%, αλλά και η Τέρνα Ενεργειακή στο -2,25%.

Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά κείτεται νεκρή όπως γλαφυρά αναφέρει αναλυτής της ιαπωνικής Nomura και το ερώτημα είναι πόσος καιρός θα περάσει ώστε αυτή η σαθρή κατάσταση να αλλάξει και η χρηματιστηριακή αγορά να αφυπνιστεί, να νεκραναστηθεί.
Ο Γενικός Δείκτης πέριξ των 630 μονάδων με εμφανή την δυσκολία να προσεγγίσει τις 650 μονάδες και με βασικό εμπόδιο την συναλλακτική απραξία.
Ο τραπεζικός κλάδος παραμένει στα επίπεδα των 320-330 μονάδων.
Νομοτελειακά οι αυξήσεις κεφαλαίου στις ελληνικές τράπεζες έρχονται λόγω των stress tests του 2021, του Ηρακλή 2 που αφορά την εξυγίανση των τραπεζών με τιτλοποιήσεις NPEs και κρατικές εγγυήσεις αλλά ακόμη και με την ανύπαρκτη bad bank της ΤτΕ θα απαιτηθούν ακόμη περισσότερα κεφάλαια.
Οι τράπεζες, η έλλειψη ορατότητας για την οικονομία, οι προκλήσεις της Τουρκίας, οι φούσκες διεθνώς δημιουργούν ένα σκηνικό επενδυτικής αποστροφής για το ελληνικό χρηματιστήριο.

Σταθεροποίηση στην αγορά ομολόγων

Σταθεροποίηση καταγράφηκε στην ελληνική αγορά ομολόγων με το 10ετές ομόλογο στο 1,07% -  επιτόκιο έκδοσης 1,57% στις 9 Ιουνίου 2020  - και το ιταλικό  10ετές στο 1,03% και με το μεταξύ τους spread στις 4 μονάδες βάσης...
Σταθεροποίηση καταγράφεται και στο ελληνικό CDS στα 5 χρόνια, καθώς βρίσκεται στις 155 μονάδες  - με χαμηλό τις 98 μονάδες ή 98% που καταγράφηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020 – ενώ το CDS της Αργεντινής βρίσκεται στις 6692 μονάδες βάσης

Η πορεία της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς στην σημερινή συνεδρίαση

Με ανοδικές τάσεις ξεκίνησε η χρηματιστηριακή αγορά με τον Τραπεζικό Δείκτη να φτάνει έως και το +1,27% και τον Γενικό Δείκτη έως και το +0,66%.
Ωστόσο, από τις 12:00 και μέχρι τη λήξη το ΧΑ κινήθηκε σταθερά σε αρνητικά εδάφη, με τον Γενικό Δείκτη στο ελληνικό χρηματιστήριο να κλείνει με πτώση -0,51% στις 629 μονάδες έχοντας υψηλό στις 636,76 μονάδες και χαμηλό 625,11 μονάδες.
Ο τζίρος και ο όγκος συναλλαγών σε χαμηλά επίπεδα και είχε επικεντρωθεί στο τραπεζικό κλάδο.   
Αναλυτικότερα, η αξία συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 26,5 εκατ. ευρώ, ο όγκος 13,6 εκατ. τεμάχια εκ των οποίων τα 9 εκατ. να διακινούνται στις τράπεζες.

Τα τεχνικά σημεία

Ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 629 μονάδες με πρώτη αντίσταση τις 650 μονάδες και ακολουθούν οι 660 και οι 680 μονάδες.
Στην πρώτη στήριξη βρίσκονται οι 630 μονάδες και ακολουθούν οι 610-615 και οι 600 μονάδες
Ο Τραπεζικός Δείκτης βρίσκεται στις 325 μονάδες, με πρώτη αντίσταση τις 350 μονάδες και ακολουθούν οι 370-380 μονάδες
Στην πρώτη στήριξη βρίσκονται οι 310-300 μονάδες και ακολουθούν  οι 280 μονάδες.

Τι συμβαίνει με το ελληνικό χρηματιστήριο;

Το επιχείρημα ότι στην Ελλάδα δεν φθάνει η νομισματική πολιτική της ΕΚΤ άπαξ και δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, δεν ευσταθεί.
Η νομισματική πολιτική μεταδίδεται στην Ελλάδα κανονικότατα μέσω του προγράμματος Πανδημίας όπου η ΕΚΤ έχει αγοράσει 11 δισεκ. ελληνικά ομόλογα.
Γιατί όλα αυτά δεν έχουν αποτιμηθεί;
Οι λόγοι είναι κατά βάση τέσσερις.  
1)Υπάρχει μεγάλη αμφιβολία για την προοπτική της ελληνικής οικονομίας, η ορατότητα είναι περιορισμένη.
2)Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για την Τουρκία, όχι για πόλεμο αλλά όλη αυτή η προκλητικότητα θα αποτρέψει τους επενδυτές να αγοράσουν ελληνικά assets.
3)Η Ελλάδα πριν τον κορωνοιό και παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ είχε σαθρή οικονομία, σαθρά θεμέλια και με μπαλώματα προσπαθούσε να ορθοποδήσει.
4)Οι τράπεζες στην Ελλάδα αποτελούν ένα σοβαρό πρόβλημα.
Έχουν 29 δισεκ. κεφάλαια και 15,5 δισεκ. αναβαλλόμενη φορολογική απαίτηση και ταυτόχρονα 60 δισεκ. προβληματικά ανοίγματα.
Η εξίσωση δεν βγαίνει.

Τραπεζικά νέα

Η διοίκηση Χρήστου Μεγάλου στην τράπεζα Πειραιώς έχει κάνει σημαντικό έργο εάν ληφθεί υπόψη ότι η τράπεζα δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση σε κεφάλαια και NPEs με τις υπόλοιπες τράπεζες.
Λαμβάνοντας υπόψη όλες αυτές τις παραδοχές η Πειραιώς καταφέρνει και τα 164 εκατ τόκους από το μετατρέψιμο ομόλογο Cocos των 2 δισεκ. να πληρώνει και να τιτλοποιεί προβληματικά δάνεια.
Η Πειραιώς κατά το πιθανότερο σενάριο θα ζητήσει και θα λάβει παράταση στο cocos των 2 δισεκ. που καλύφθηκε από το ελληνικό δημόσιο το 2015 με την υποχρέωση η τράπεζα να πληρώνει τόκο 8% ετησίως ή 164 εκατ ευρώ.
Η τράπεζα Πειραιώς μια φορά δεν έχει πληρώσει τον τόκο και αυτό σημαίνει ότι έχει εξαντλήσει την ελαστικότητα του νόμου που περιβάλλει το μετατρέψιμο ομόλογο σε μετοχές Cocos.
To μετατρέψιμο ομόλογο λήγει τέλος 2022 εκδόθηκε στο τέλος του 2015 και πληρώθηκε πρώτη φορά τόκος τέλος του 2016.
Η DGComp η επιτροπή ανταγωνισμού θα δώσει το πράσινο φως της παράτασης αν και το θέμα δεν είναι ακόμη της παρούσης ακόμη απαιτούνται δύο χρόνια.
Την ίδια ώρα, μια κεντρική εποπτεία για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που θα συντονίζει αλλά και θα παρεμβαίνει όπου απαιτείται φαίνεται να σχεδιάζουν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί.
Στόχος είναι ο συντονισμός των δράσεων και το κλείσιμο οποιασδήποτε κερκόπορτας διαμορφώνεται στις παράνομες δραστηριότητες.
Στην Ελλάδα, το νέο σχέδιο νόμου που αναμένεται ανά πάσα στιγμή να κατατεθεί στη Βουλή, λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της τη συνεργασία σε επίπεδο πληροφοριών και δράσεων μεταξύ των διαφόρων αρχών δηλαδή της Κεφαλαιαγοράς της Τράπεζας της Ελλάδος και της Αρχής Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος.

Η επικαιρότητα

Περαιτέρω αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού αναμένουν οι ειδικοί επιστήμονες στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες καθώς εκτιμούν ότι οι μολύνσεις θα αυξηθούν λόγω και της επιστροφής των τελευταίων αδειούχων του καλοκαιριού στα αστικά κέντρα.
Ενδεικτικό άλλωστε της ανησυχίας και του συναγερμού που έχει σημάνει στην κυβέρνηση και στους αρμόδιους επιστήμονες είναι τόσο η απόφαση για την επαναφορά της ενημέρωσης της κοινής γνώμης από τους Σ.Τσιόδρα και Ν. Χαρδαλιά δύο φορές την εβδομάδα όσο και τα στοχευμένα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνονται σχεδόν καθημερινά σε τοπικό επίπεδο.
Είναι χαρακτηριστικό πως από σήμερα Τρίτη 25/8 τίθενται σε ισχύ περιορισμοί στα Χανιά, ενώ χθες Δευτέρα 24/8 αντίστοιχα μέτρα τέθηκαν σε εφαρμογή και στη Λέσβο.
Ο Αύγουστος είναι μακράν ο μήνας με τα περισσότερα κρούσματα από την έναρξη της επιδημίας.
Είναι ενδεικτικό πως από τις αρχές του μήνα έως τις 24/8 είχαν καταγραφεί 4.274 κρούσματα (σχεδόν τα μισά από το σύνολο των κρουσμάτων) κυρίως στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη.
Για αυτό το λόγο και οι επιστήμονες εστιάζουν την προσοχή τους στην επιστροφή των εκδρομέων στα αστικά κέντρα και αναμένουν να δουν πως θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση την 1η Σεπτεμβρίου, όταν και θα έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από την υιοθέτηση των τελευταίων περιοριστικών μέτρων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αυτά επέδρασαν ή όχι θετικά στη συγκράτηση της διασποράς του ιού.
Τότε είναι που θα φανεί ποια είναι η πορεία της επιδημίας στην Ελλάδα, εάν θα ανοίξουν κανονικά τα σχολεία στις 7/9 και εάν θα χρειαστεί να ληφθούν νέα περαιτέρω μέτρα για τον έλεγχο του κορωνοϊού.

Αισιοιδοξία στους επενδυτές από τη δέσμευση ΗΠΑ - Κίνας για την εμπορική συμφωνία

Θετικά κινούνται και σήμερα 25/8 τα διεθνή χρηματιστήρια, με τους επενδυτές να παρακολουθούν με προσδοκίες τις συνομιλίες μεταξύ εμπορικών αντιπροσώπων της Κίνας και των ΗΠΑ για την εφαρμογή της πρώτης φάσης της σινοαμερικανικής εμπορικής συμφωνίας.
Η επενδυτική αισιοδοξία αποδίδεται εν μέρει στις αναφορές για μια επικοδομητική τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Αμερικανών και Κινέζων αξιωματούχων για την εξέλιξη της εμπορικής συμφωνίας «πρώτης φάσης» που υπέγραψαν οι δύο χώρες τον Ιανουάριο, παρά την κλιμάκωση που έχει επέλθει στις σχέσεις ΗΠΑ και Κίνα το τελευταίο διάστημα για μια σειρά ζητημάτων.
Ο δείκτης Dow Jones καταγράφει πτώση -0,04% στις 28.295 μονάδες.
Ο δείκτης S&P 500 σημειώνει κέρδη +0,1% στις 3.343 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει πτώση -0,04% στις 11.375 μονάδες.
Ο δείκτης φόβου VIX ενισχύεται στις 22,87 μονάδες.
Ο γερμανικός DAX σημειώνει κέρδη +0,54% στις 13.136 μονάδες.

Ανοδικά οι ασιατικές αγορές

Με κέρδη έκλεισαν οι ασιατικές αγορές, καθώς σύμφωνα με τους αναλυτές, η πανδημία του κορωνοϊού δείχνει να τίθεται υπό έλεγχο, δημιουργώντας προσδοκίες για την επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητα στην ομαλότητα.
Ειδικότερα, ο ιαπωνικός Nikkei 225 έκλεισε με κέρδη 1,8%, με τον Hang Seng να υποχωρεί κατά -0,18%.
Ο Shanghai Composite υποχώρησε κατά 0,2%, ο Kospi στη Νότια Κορέα σημείωσε κέρδη 1,4%, ενώ οι δείκτες σε Ταϊβάν και Σιγκαπούρη έκλεισαν με άνοδο +0,87% και 0,97% αντίστοιχα.
Στην Αυστραλία ο S&P/ASX 200 κέρδισε 0,4%.

Μεικτές τάσεις στις τράπεζες με χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα

Μεικτές τάσεις καταγράφηκαν στις τραπεζικές μετοχές, με τις χαμηλές συναλλαγές να συνεχίζονται και με την Εθνική να καταγράφει τη μεγαλύτερη άνοδο.
Ο κλάδος χρηματιστηριακά προσέγγισε τις τιμές των ΑΜΚ του 2015 που οριοθετούνται ισχυρές αντιστάσεις.
Η Εθνική έκλεισε στα 1,1345 ευρώ, με άνοδο +0,67% με όγκο 818 χιλ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 1,03 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Εθνικής σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,008 ευρώ προ RS ή 0,12 ευρώ μετά reverse split (στις 15 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,0066 προ RS ή 0,099 μετά reverse split
Με το νέο reverse split στις 10 παλαιές 1 νέα στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,20 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 0,99 ευρώ.
Ας σημειωθεί ότι το νέο χαμηλό ιστορικό της Εθνικής πραγματοποιήθηκε στις 17/3/2020 στα 0,8150 ευρώ
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου των 2,5 δισ. ευρώ στα 2,20 ευρώ, σε σχέση με τα 4,29 ευρώ της αύξησης του 2013 ενώ η ΑΜΚ του 2015 υλοποιήθηκε στα 0,02 ευρώ προ RS ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Εθνικής που ξεκίνησε με τιμή εκκίνησης 6,823 ευρώ είχε τελευταία τιμή 0,0010 ευρώ και τέθηκε εκτός διαπραγμάτευσης οριστικά.
Η Alpha Βank έκλεισε στα 0,5304 ευρώ, με πτώση -0,11%, με όγκο 3,5 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 818 εκατ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Alpha Βank είναι στα 1,16 ευρώ ή προ RS στα 0,0232 ευρώ και σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016(στις 50 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,01898 προ RS ή 0,949 μετά reverse split
Ας σημειωθεί ότι το νέο ιστορικό χαμηλό της Alpha Bank πραγματοποιήθηκε ενδοσυνεδριακά στις 14/5/2020 στα 0,4860 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 0,44 ευρώ και του 2014 στα 0,65 ευρώ ενώ η τιμή της ΑΜΚ του 2015 ήταν στα 0,04 ευρώ προ reverse split ή 2 ευρώ μετά το reverse split.
Το warrant της Alpha Βank που ξεκίνησε με πρώτη τιμή εκκίνησης τα 1,45 ευρώ βρέθηκε στα 0,0010 ευρώ όπου και σταμάτησε πλέον να διαπραγματεύεται.
Η Πειραιώς έκλεισε στα 1,22 ευρώ, με πτώση -2,01% με όγκο 563 χιλ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 532 εκατ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό της Πειραιώς σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,0008 ευρώ προ RS ή 0,081 ευρώ μετά reverse split ( στις 100 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό ήταν 0,00067 προ RS ή 0,067 ευρώ μετά RS.
Με το νέο reverse split στις 20 παλαιές 1 νέα δωρεάν τον Ιούλιο 2017 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,62 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 1,34 ευρώ.
Ας σημειωθεί ότι το νέο ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Πειραιώς πραγματοποιήθηκε στις 01/02/2019 στα 0,57 ευρώ και με ενδοσυνεδριακό χαμηλό στα 0,5520 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 1,71 ευρώ και του 2014 στα 1,70 ευρώ και η ΑΜΚ του 2015 στα 0,003 ευρώ προ reverse split ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Πειραιώς που είχε αρχική τιμή εκκίνησης όταν πρωτοξεκίνησε τα 0,8990 ευρώ σταμάτησε να διαπραγματεύεται και είχε τελευταία τιμή στα 0,0010 ευρώ.
Η Eurobank έκλεισε στα 0,4148 ευρώ, με πτώση -0,05% με όγκο 4,2 εκατ. τεμάχια  και κεφαλαιοποίηση 1,53 δισ. ευρώ.
Το ιστορικό ενδοσυνεδριακό χαμηλό στην Eurobank σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,002410 ευρώ προ RS ή 0,2410 ευρώ μετά RS (στις 100 παλαιές 1 νέα)
Η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται στα 0,50 ευρώ, με απώλειες -0,89% και με κεφαλαιοποίηση 225 εκατ. ευρώ.
Από τις 10 Ιανουαρίου του 2017 η μετοχή της Κύπρου έχει διαγραφεί από το ελληνικό χρηματιστήριο και διαπραγματεύεται σε Κύπρο και Λονδίνο
Η Attica Bank έκλεισε στα 0,1766 ευρώ, με άνοδο +0,34% και όγκο 43 χιλ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 81 εκατ. ευρώ.
Το ιστορικό χαμηλό της Attica Βank είναι στα 0,02480 ευρώ μετά το RS και προ reverse split 0,001255 ευρώ και σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 2017.
Η μετοχή της Τράπεζας της Ελλάδος στα 13,28 ευρώ, με άνοδο +0,76% και κεφαλαιοποίηση 264 εκατ. ευρώ.

Πτωτικές τάσεις στις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 με χαμηλές συναλλαγές

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στις  μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 με χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα.
Επικρατεί εικόνα απαξίωσης αλλά χωρίς διαθέσεις για επιθετικές κινήσεις ακόμη και στο trading, καταγράφεται ελεγχόμενη πτώση απόρροια περισσότερο της επενδυτικής απραξίας.
H Coca Cola έκλεισε στα 22,26 ευρώ με πτώση -3,64% και κεφαλαιοποίηση στα 8,24 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην πρώτη θέση των κεφαλαιοποιήσεων στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Ο ΟΤΕ έκλεισε στα 13,60 ευρώ με άνοδο +0,15% και αποτίμηση 6,39 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην 2η θέση των κεφαλαιοποιήσεων.
Η ΔΕΗ βρέθηκε στα 3,8220 ευρώ, με άνοδο +1,11% και αποτίμηση 886 εκατ. ευρώ
Ο ΑΔΜΗΕ έκλεισε στα 2,23 ευρώ, με άνοδο +0,22% και κεφαλαιοποίηση 517 εκατ. ευρώ.
Ο ΟΠΑΠ έκλεισε στα 7,9350 ευρώ, με άνοδο +3,05% και αποτίμηση 2,70 δισ. ευρώ
Ο Titan Cement International έκλεισε στα 11,06 ευρώ, με πτώση -1,25% και κεφαλαιοποίηση 911 εκατ. ευρώ.
Η μετοχή των ΕΛΠΕ έκλεισε στα 5,18 ευρώ, με πτώση -0,77% και κεφαλαιοποίηση 1,58 δισ. ευρώ.
Η Motor Oil έκλεισε στα 11,47 ευρώ, με πτώση -0,69% και κεφαλαιοποίηση 1,27 δισ. ευρώ.
Ο Μυτιληναίος βρέθηκε στα 7,7650 ευρώ με άνοδο +0,19% και κεφαλαιοποίηση 1,10 δισεκ. ευρώ.
Η Jumbo βρέθηκε στα 14,89 ευρώ, με πτώση -0,40% και κεφαλαιοποίηση 2,02 δισ. ευρώ.
Η μετοχή της ΕΥΔΑΠ έκλεισε στα 6,98 ευρώ, με άνοδο +0,58% και κεφαλαιοποίηση 743 εκατ. ευρώ.
Η μετοχή του Fourlis έκλεισε στα 4,10 ευρώ, με πτώση -0,12% και κεφαλαιοποίηση 213 εκατ. ευρώ.
Η MIG (που είναι εκτός FTSE 25) έκλεισε στα 0,0510 ευρώ, με άνοδο +0,99% και κεφαλαιοποίηση 49 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης