Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ιασώ: Ο Ιωάννης Τσάκωνας αναλαμβάνει νέος CFO

tags :
Ιασώ: Ο Ιωάννης Τσάκωνας αναλαμβάνει νέος CFO
Ο Ιωάννης Τσάκωνας αναλαμβάνει νέος CFO στο Ιασώ
Καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή ( Chief Financial Officer-CFO) του Ομίλου ΙΑΣΩ αναλαμβάνει από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου ο κ. Ιωάννης Τσάκωνας, διαδεχόμενος τον κ. Στέλιο Τσιρόπουλο, ο οποίος συνεχίζει την επιτυχημένη και πολυετή συνεργασία του με τον Όμιλο από τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Ο κ. Τσάκωνας έχει στο ενεργητικό του μακρά θητεία στον κόσμο των επιχειρήσεων, έχοντας αναλάβει σειρά θέσεων ευθύνης. Ειδικότερα, διατέλεσε, Οικονομικός και Διευθύνων Σύμβουλος της HENKEL ECOLAB, Chief Financial Officer (CFO) Southeastern Europe της MARS & WRIGLEY και Country Controller Southeastern Europe στην ΒΟSTON SCIENTIFIC. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Hull, στην Αγγλία.
Ο πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ, κ. Γεώργιος Σταματίου, αναφερόμενος στην ένταξη του κ. Τσάκωνα στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε μια δύσκολη περίοδο επενδύουμε σε ανθρώπους, με μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία, με σκοπό όχι μόνο τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της εταιρείας μας, αλλά και την αξιοποίηση όλων των μελλοντικών ευκαιριών ανάπτυξης. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Τσάκωνας, με την πλούσια εμπειρία και τις γνώσεις του, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην υλοποίηση των στρατηγικών μας επιδιώξεων. Τον καλωσορίζω, προσβλέποντας σε μία δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία και του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης