Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος (ΣΥΡΙΖΑ): Το ΝΑΤΟ δεν είναι το ενδεδειγμένο φόρουμ για την επίλυση των διαφορών με την Τουρκία

Κατρούγκαλος (ΣΥΡΙΖΑ): Το ΝΑΤΟ δεν είναι το ενδεδειγμένο φόρουμ για την επίλυση των διαφορών με την Τουρκία
Μοναδική λύση για την αποκλιμάκωση της κρίσης είναι ο διάλογος με βάση το Διεθνές Δίκαιο είπε ο κ.Κατρούγκαλος
Τη θέση ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι το ενδεδειγμένο φόρουμ να μεσολαβήσει για την επίλυση των διαφορών μας με την Τουρκία διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κατρούγκαλος.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Κατρούγκαλος είπε πως για να αποκλιμακωθεί η ένταση, υπάρχουν οι εξής τρόποι, να γίνει διάλογος, πόλεμος ή να μην υπάρξει λύση και αυτή να μετατεθεί για αργότερα μέσα στα χρόνια.
«Μοναδική λύση είναι ο διάλογος με βάση το Διεθνές Δίκαιο και όχι τρίτους» είπε ο κ.Κατρούγκαλος, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τη λίστα κυρώσεων της Ευρώπης, υποστήριξε ότι «είναι μια αποδοχή ήττας η παραδοχή ότι είναι δύσκολο να εφαρμοστούν οι κυρώσεις» και να καμφθούν οι αντιδράσεις των Ευρωπαϊκών χωρών.
Παράλληλα και μιλώντας για την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, το 2016 κατάφερε επί της αρχής τουλάχιστον να παρθούν αποφάσεις για τις κυρώσεις.
Κληθείς να σχολιάσει τα γεγονότα στη Μόρια ο κ.Κατρούγκαλος είπε ότι δεν έχει κάποια ένδειξη σχετικά με το σενάριο οι φωτιές να ήταν υποκινούμενες ή ακόμα και προβοκάτσια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης