Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στο επίκεντρο – Μεταβλητότητα και χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στο επίκεντρο – Μεταβλητότητα και χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές
Τα αποτελέσματα που ανακοινώνονται από τις εισηγμένες δεδομένων των συνθηκών είναι καλά και δείχνουν τις αντοχές των επιχειρήσεων
Με τις αγορές του εξωτερικού να έχουν ανακάμψει σημαντικά στη χθεσινή συνεδρίαση, αλλά το ΧΑ να δείχνει για μία ακόμα συνεδρίαση αδυναμία και διστακτικότητα, οι αναλυτές περιμένουν στη σημερινή συνεδρίαση μεταβλητότητα με το βλέμμα στραμμένο στις γεωπολιτικές εξελίξεις.
Ο τζίρος για μία ακόμη συνεδρίαση αναμένεται να παραμείνει χαμηλός.
Τα αποτελέσματα που ανακοινώνονται από τις εισηγμένες δεδομένων των συνθηκών είναι καλά και δείχνουν τις αντοχές των επιχειρήσεων.
Οι αναλυτές σημειώνουν πως τα αποτελέσματα της Μυτιληναίος ήταν ανώτερα των εκτιμήσεων, ενώ και του ΟΠΑΠ έδειξαν ανθεκτικότητα και τα EBITDA ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε μεταβλητότητα στην αγορά με τους επενδυτές να εστιάζουν στην πρόοδο για το εμβόλιο κατά του ιού και να παραμένουν επιφυλακτικοί αναφορικά με τις ανησυχίες για τις αποτιμήσεις στις διεθνείς αγορές.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να παραμείνει σε θετικό έδαφος με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις γεωπολιτικές εξελίξεις.

Beta
Το ενδιαφέρον στις εταιρείες που ανακοινώνουν αποτελέσματα καθώς η δεύτερη ανάγνωση και η επικαιροποίηση των προοπτικών για το 2020 θα τραβήξουν το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης