Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Επιφυλακτικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές με επιλεκτικές τοποθετήσεις – Το βλέμμα στο road show

tags :
XA: Επιφυλακτικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές με επιλεκτικές τοποθετήσεις – Το βλέμμα στο road show
Οι αγορές του εξωτερικού αναμένεται να ανοίξουν με απώλειες μετά και τις επιφυλακτικές δηλώσεις από τη FED για τις προοπτικές της οικονομίας
Στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού θα παραμείνει το βλέμμα των επενδυτών ενώ οι επιλεκτικές τοποθετήσεις λόγω των δημοσιεύσεων αποτελεσμάτων εξαμήνου θα συνεχιστούν.
Οι αγορές του εξωτερικού αναμένεται να ανοίξουν με απώλειες μετά και τις επιφυλακτικές δηλώσεις από τη FED για τις προοπτικές της οικονομίας.
Επιπλέον σήμερα ξεκινάει το road show του ΧΑ με τα ραντεβού των διαχειριστών με τις εισηγμένες να είναι περισσότερα από 600.
Οι αναλυτές περιμένουν ότι το road show θα βελτιώσει το επενδυτικό ενδιαφέρον για τις ελληνικές μετοχές και θα φέρει αύξηση του όγκου των συναλλαγών.
Υπενθυμίζεται πως στο road show συμμετέχουν περισσότεροι από 130 διαχειριστές κεφαλαίων με τα περισσότερα ραντεβού να είναι κλεισμένα από τις τράπεζες και τον ΟΠΑΠ.

Eurobank Equities
Η ψυχολογία στις αγορές του εξωτερικού είναι αρνητική σήμερα μετά τις επιφυλακτικές προοπτικές της οικονομίας όπως σημειώθηκε από τη FED.
Για αυτό περιμένουμε οι ελληνικές μετοχές να κινηθούν χαμηλότερα.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει με τις προσδοκίες από το road show του ΧΑ ότι θα αυξηθεί η ζήτηση και οι όγκοι συναλλαγών.

Beta
Μία ήπια διόρθωση αναμένεται σήμερα καθώς οι ξένες αγορές ανοίγουν πτωτικά και τα πρόσφατα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας δείχνουν επίπεδα ρεκόρ.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης