Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Ζάκυνθο ο Χαρδαλιάς: Μέχρι το βράδυ θα τελειώσει το ζήτημα της αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης

Στη Ζάκυνθο ο Χαρδαλιάς: Μέχρι το βράδυ θα τελειώσει το ζήτημα της αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης
«Γίνεται μια υπεράνθρωπη προσπάθεια από τα συνεργεία της ΔΕΗ, με τις βλάβες να φθάνουν τις 650», ανέφερε ο Ν. Χαρδαλιάς
Για τα προβλήματα στη Ζάκυνθο που άφησε στο πέρασμά της η κακοκαιρία «Ιανός», ενημερώθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Ν. Χαρδαλιάς.
Ο κ. Χαρδαλιάς συμμετείχε σε σύσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη, Γ. Στασινόπουλου και του Δημάρχου, Ν. Αρετάκη, μετά το πέρας της οποίας έκανε αναφορά στα προβλήματα ηλεκτροδότησης του νησιού, που βρίσκεται στο σκοτάδι για 48 ώρες μετά την καταιγίδα, λέγοντας ότι «μέχρι το βράδυ, θα έχουμε τελειώσει συντριπτικά το ζήτημα της αποκατάστασης και κάποια μικρά προβλήματα με τις μικρές τάσεις, θα αποκατασταθούν έως αύριο το πρωί».
Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, «το νησί δέχτηκε μια καιρική επίθεση, από την επίθεση αυτή δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα στο δίκτυο, και αυτή τη στιγμή γίνεται μια προσπάθεια μέσα στο χρόνο που μας επιτρέπουν οι συνθήκες».
Υπογράμμισε ότι  «γίνεται μια υπεράνθρωπη προσπάθεια από τα συνεργεία της ΔΕΗ, με τις βλάβες να φθάνουν τις 650».
Σημείωσε ότι «χθες το μεσημέρι πέρασαν 21 στελέχη, τα οποία δουλεύουν νυχθημερόν κάτω από δύσκολες συνθήκες, διότι οι άνεμοι δεν ξηλώνουν μόνο τα δίκτυα, αλλά και δέντρα - και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των ανθρώπων της ΔΕΗ».
«Μέχρι το βράδυ, θα έχουμε τελειώσει συντριπτικά το ζήτημα της αποκατάστασης και κάποια μικρά προβλήματα με τις μικρές τάσεις, θα αποκατασταθούν έως αύριο το πρωί», κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης