Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ε-ΑΕΕ: Διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ

Ε-ΑΕΕ: Διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ
Με επίκεντρο τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, το Έλληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση
Με επίκεντρο τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές 2020, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο, το Έλληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με τον ανταποκριτή του Λευκού Οίκου για το Fox News Radio, Jon Decker την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:00-14:00 (ώρα Ελλάδος).
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε μια τόσο σημαντική συγκυρία και με τα βλέμματα όλου του κόσμου στραμμένα στην 59η προεδρική εκλογή, που θα σηματοδοτήσει την αυριανή ημέρα των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας διαδικτυακής συζήτησης θα καλυφθεί μια θεματολογία, που θα εξετάζει το προεκλογικό κλίμα στις ΗΠΑ και τα θέματα υψίστης σημασίας σε αυτές τις εκλογές.
Ειδικότερα, θα δοθούν απαντήσεις, μεταξύ άλλων, σε ερωτήματα όπως, ποιες πολιτείες θα αποτελέσουν τα βασικά πεδία μάχης, ποιες είναι οι παράμετροι που θα επηρεάσουν την προοπτική επανεκλογής του Προέδρου Trump, το κατά πόσο η επιλογή της αντιπροέδρου του Joe Biden θα ενισχύσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία, αλλά και σε ποιο βαθμό η ελληνική διασπορά θα διαδραματίσει ρόλο στο αποτέλεσμα των εκλογών.
Μετά τη σύντομη παρουσίαση του Jon Decker, θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία συντονίζει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη.
Ο Jon Decker είναι μέλος της ομάδας Τύπου του Λευκού Οίκου από το 1995.
Έχει καλύψει τις προεδρικές θητείες των Clinton, Bush, Obama και Trump καθώς και 23 Addresses State of the Union, 6 προεδρικές εκλογές και τη διαδικασία μομφής του Προέδρου Clinton.
Είναι ο μόνος δικηγόρος στην ομάδα Τύπου και ήταν από τους λίγους πολιτικούς συντάκτες που προέβλεψαν σωστά το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών το 2016.
O Ηλίας Σπυρτούνιας, γενικός διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου δήλωσε: «Οι αμερικανικές εκλογές έχουν μεγάλη σημασία όχι μόνο για τις ΗΠΑ αλλά για όλο τον κόσμο.
Υπάρχουν πλείστα θέματα σχετικά με την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, τις εμπορικές σχέσεις και συναλλαγές που διακυβεύονται, μεταξύ άλλων, στις φετινές εκλογές.
Tο Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο επιθυμεί με τη διαδικτυακή αυτή συζήτηση να παρέχει μία ουσιαστική ενημέρωση, όχι μόνο για τις ιδιαιτερότητες του αμερικανικού εκλογικού συστήματος, το κλίμα αλλά και τις προσδοκίες που επικρατούν στις διάφορες πολιτείες, αλλά ταυτόχρονα και τις όποιες κατευθύνσεις μπορεί να έχει η οικονομική, εμπορική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε θερμά τον Jon Decker και τη Σία Κοσιώνη για τη συμμετοχή τους σε αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης