Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΟΤΕ: Νέο έργο τεχνολογίας στην Φινλανδία για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων

tags :
ΟΤΕ: Νέο έργο τεχνολογίας στην Φινλανδία για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων
Νέο έργο τεχνολογίας ανέλαβε ο Όμιλος ΟΤE
Νέο έργο τεχνολογίας ανέλαβε ο Όμιλος ΟΤΕ μέσω ανοικτού διαγωνισμού, για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων (ECHA), με έδρα το Ελσίνκι της Φινλανδίας.
Το έργο αφορά σε συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρισης, υλοποίησης και υποστήριξης εφαρμογών και συστημάτων που βασίζονται σε τεχνολογίες Microsoft.
Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο Όμιλος ΟΤΕ, επικεφαλής της ένωσης εταιρειών «ΟΤΕ – ARHS Developments», θα παρέχει στον οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα υφιστάμενα και τα νέα συστήματα τεχνολογίας Microsoft, τα οποία είναι εγκατεστημένα είτε σε υποδομή του ECHA, είτε στο Cloud, στους τομείς της επιχειρησιακής αρχιτεκτονικής, της ασφάλειας και της στρατηγικής συστημάτων ICT, υπηρεσίες ανάπτυξης και αυτοματοποιημένης διαχείρισης εφαρμογών (DevOps) και Service Desk.
Την υλοποίηση και παρακολούθηση του έργου θα αναλάβει ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών του Ομίλου ΟΤΕ και των συνεργατών του, κυρίως από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΟΤΕ στην Αθήνα αλλά και με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του ECHA στο Ελσίνκι.
Πρόκειται για το τρίτο έργο που κατακυρώνεται στον ΟΤΕ από τον ECHA σε διάστημα λίγων μηνών.
Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ήδη αναλάβει, τη διαχείριση των εφαρμογών των διαδικτυακών τόπων και ιστοσελίδων του ECHA, καθώς και την παροχή ως υπηρεσίας (as-a-service) της προμήθειας, εγκατάστασης, διαχείρισης και τεχνικής υποστήριξης του εξοπλισμού πληροφορικής των κεντρικών του γραφείων.
Ο Διευθυντής Πωλήσεων ICT Ομίλου ΟΤΕ, κ. Λυκούργος Αντωνόπουλος, δήλωσε σχετικά:
«Η νέα συνεργασία μας με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων, επιβεβαιώνει την σημασία που δίνουμε στην εδραίωση δεσμών εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, εντός και εκτός συνόρων, ως αξιόπιστοι συνεργάτες, με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία στην παροχή εξειδικευμένων τεχνολογικών λύσεων.
Πιστοί στη δέσμευσή μας, με την τεχνολογία να φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους, στεκόμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρηση ή Οργανισμό, δημόσιο ή ιδιωτικό, που θέλει να μεταβεί στη νέα ψηφιακή εποχή».
O Όμιλος OTE, μέσα από την έντονη δραστηριοποίηση του στον τομέα του IT Integration και έχοντας συνάψει στρατηγικές συνεργασίες για την υλοποίηση σύνθετων ICT έργων, αποτελεί συνεργάτη επιλογής για όσες επιχειρήσεις αναζητούν σύγχρονες λύσεις στους τομείς του Digital και Cloud Transformation, της ασφάλειας πληροφοριών, του Internet of Things, της υγείας, του τουρισμού, και της ενέργειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης