Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τεχνική αντίδραση περιμένουν οι αναλυτές μετά από πέντε συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις

tags :
ΧΑ: Τεχνική αντίδραση περιμένουν οι αναλυτές μετά από πέντε συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις
Τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται αναμένεται να τραβήξουν τα επενδυτικά βλέμματα καθώς αφορούν εταιρείες από όλες τις κατηγορίες κεφαλαιοποιήσεων του ΧΑ
Με την αγορά να έχει συμπληρώσει πέντε συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις και να έχει προσεγγίσει σημαντικές στηρίξεις, οι αναλυτές περιμένουν για σήμερα μία ανοδική αντίδραση, υποστηριζόμενη και από το θετικό άνοιγμα που αναμένεται στις αγορές της Ευρώπης.
Τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται αναμένεται να τραβήξουν τα επενδυτικά βλέμματα καθώς αφορούν εταιρείες από όλες τις κατηγορίες κεφαλαιοποιήσεων του ΧΑ.
Μεταξύ των εταιρειών αυτών και η Viohalco.
Οι ενοποιημένες πωλήσιες υποχώρησαν στα 1,87 δισ. ευρώ από 2,21 δισ. ευρώ και τα αναπροσαρμοσμένα EBITDA στα 126 εκατ. ευρώ από 156 εκατ. ευρώ.
Η τελική γραμμή εμφάνισε ζημία 17,4 εκατ. ευρώ από κέρδη 462 χιλ. ευρώ.
Επιπλέον δημοσίευσαν καλά αποτελέσματα εταιρείες όπως ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΑS Company και Revoil. 

Euroxx
Μετά από πέντε συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις πιστεύουμε πως μία αντίδραση στη σημερινή συνεδρίαση είναι πιθανή.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε ένα θετικό άνοιγμα, με την αγορά να αγκαλιάζει το θετικό άνοιγμα που δείχνουν τα παράγωγα στην Ευρώπη, λόγω της αισιοδοξίας για τις προοπτικές από ένα πακέτο στήριξης της οικονομίας στις ΗΠΑ.

Beta
Μία τεχνική αντίδραση είναι δικαιολογημένη σήμερα καθώς το σενάριο του lockdown δεν είναι στα σχέδια της κυβέρνησης για την ώρα.
Ωστόσο δεν περιμένουμε σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος καθώς τα ημερήσια κρούσματα παραμένουν σε σχετικά υψηλά επίπεδα κάνοντας τους επενδυτές επιφυλακτικούς για τις προοπτικές βραχυπρόθεσμα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης