Τελευταία Νέα
Διεθνή

American Airlines: Μπορούν να διασωθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας αν υπάρξει παράταση στην οικονομική ενίσχυση

American Airlines: Μπορούν να διασωθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας αν υπάρξει παράταση στην οικονομική ενίσχυση
Μια ακόμη εξάμηνη παράταση των 25 δις δολαρίων για στήριξη της μισθοδοσίας, θα ήταν αρκετή για να επιβιώσει η βιομηχανία από την ισχυρή κρίση του κοροναϊού δήλωσε ο CEO της American Airlines
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της American Airlines, Doug Parker, δήλωσε ότι είναι δυνατόν να αναβληθούν χιλιάδες άδειες άνευ αποδοχών σε εργαζομένους που προβλέπονται για την 1η Οκτωβρίου 2020, εάν υπάρχει σαφής δέσμευση από την Ουάσινγκτον για παράταση της οικονομικής ενίσχυσης προς τις αεροπορικές εταιρείες.
Μιλώντας στο CNN, ο Parker ανέφερε επίσης ότι κρίνει πως μια ακόμη εξάμηνη παράταση των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων για στήριξη της μισθοδοσίας, θα ήταν αρκετή για να επιβιώσει η βιομηχανία από την ισχυρή κρίση του κοροναϊού.
Ο κορωνοϊός και τα σκληρά μέτρα για τη μείωση της εξάπλωσης του ιού οδήγησαν τη ζήτηση για ταξίδια στα χαμηλότερα επίπεδα των δεκαετιών.
Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν προσγειώσει εκατοντάδες αεροσκάφη και ζητούν από χιλιάδες υπαλλήλους να λάβουν άδεια άνευ αποδοχών σε μια προσπάθεια να μειώσουν το κόστος από τη στιγμή που οι ακυρώσεις ξεπέρασαν τις κρατήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης