Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Υποχωρεί η μετοχή της Jumbo για έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση με υψηλό όγκο συναλλαγών

tags :
Υποχωρεί η μετοχή της Jumbo για έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση με υψηλό όγκο συναλλαγών
Για διάστημα τριών μηνών συσσώρευε από τα 15 έως τα 17 ευρώ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ξεπεράσει το άνω μέρος της συσσώρευσης
Νέες απώλειες καταγράφει η μετοχή της Jumbo υποχωρώντας κάτω από τα 14 ευρώ γράφοντας χαμηλό 5,5 μηνών.
Ο τίτλος μάλιστα υποχωρεί για έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση και μάλιστα με υψηλό όγκο συναλλαγών.
Στις τελευταίες 5 συνεδριάσεις ο όγκος των συναλλαγών ξεπερνάει τις 100 χιλ. τεμάχια, ενώ χθες έγινε όγκος στη μετοχή 214 χιλ. τεμαχίων.
Η μετοχή βρίσκεται στα 13,88 ευρώ με απώλειες 1,5% και αποτίμηση 1,88 δισ. ευρώ.
Ο τίτλος είχε βρεθεί τον περασμένο Μάρτιο λόγω της πανδημίας και του lockdown στα 10 ευρώ αλλά στη συνέχεια αντέδρασε δυναμικά φθάνοντας μέχρι και πάνω από τα 17 ευρώ, χωρίς να υπολογιστούν οι επιστροφές στους μετόχους.
Για διάστημα τριών μηνών συσσώρευε από τα 15 έως τα 17 ευρώ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ξεπεράσει το άνω μέρος της συσσώρευσης.
Η καθοδική διάσπαση της συσσώρευσης χάλασε τη διαγραμματική εικόνα η οποία δείχνει πως αν δεν κρατηθούν τα επίπεδα γύρω από τα 14 ευρώ θα μπορούσε να κινηθεί μέχρι τα 13,30 ευρώ περίπου ή και ακόμα χαμηλότερα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα και τις δηλώσεις της διοίκησης παρά την πανδημία, ο όμιλος θα καταφέρει να δημοσιεύσει και για το 2020 σημαντικά κέρδη άνω των 120 εκατ. ευρώ, ενώ υπενθυμίζεται πως διαθέτει υψηλή ρευστότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης