Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Πακέτα για το 9,4% της Καραμολέγκος με premium 30% - Στα 2,40 ευρώ η τιμή των πακέτων

tags :
Πακέτα για το 9,4% της Καραμολέγκος με premium 30% - Στα 2,40 ευρώ η τιμή των πακέτων
Ήδη πάντως μετά το πέρασμα των πακέτων η μετοχή άρχισε να ενισχύεται καθώς κυκλοφόρησαν ήδη από εχθές κάποιες φήμες στην αγορά
Τρία πακέτα συνολικού όγκου 916 χιλ. τεμαχίων πέρασαν πριν από λίγο από το ταμπλό του ΧΑ στην τιμή των 2,40 ευρώ ανά μετοχή.
Η τιμή των πακέτων είναι με premium άνω του 30% καθώς την ώρα που έγιναν η μετοχή υποχωρούσε άνω του 1%.
Σημειώνεται πως η αξία των πακέτων ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ και αντιστοιχούν στο 9,4% του μετοχικού κεφαλαίου.
Ήδη πάντως μετά το πέρασμα των πακέτων η μετοχή άρχισε να ενισχύεται καθώς κυκλοφόρησαν ήδη από εχθές κάποιες φήμες στην αγορά.
Η αποτίμηση είναι στα 18,7 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τον ισολογισμό χρήσης 2019, μέτοχοι οι οποίοι κατείχαν ποσοστό μεγαλύτερο του 5% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας:
• Εμμανουήλ Καραμολέγκος, ποσοστό 53,22%
• Μαρία Καραμολέγκου, ποσοστό 16,78%
• Σταύρος Νένδος Α.Ε. Αρτοποιίας ποσοστό 7,70%
• Holdway Limited ποσοστό 7,10%
Υπενθυμίζεται πάντως, όπως είχε γραφτεί και στο χθεσινό σχόλιο της στήλης , πως η μετοχή ενισχύθηκε 25% και με όγκο αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της μετοχής.
Συγκεκριμένα ανέφερε:

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: Ξαφνική αφύπνιση από τη μετοχή με βελτιωμένες συναλλαγές. Μάζευαν οι αγοραστές όσα έβρισκαν μπροστά τους, λες και ήξεραν κάτι παραπάνω. Δεν το αποκλείουμε να γνωρίζουν κάτι. Θα φανεί στις επόμενες μέρες… Στα 1,85 ευρώ και στο +25% με όγκο 15 χιλ. τεμάχια. Αποτίμηση 18 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο εξάμηνο είχε αύξηση πωλήσεων 10% αλλά και μείωση κερδών 62% τα οποία και διαμορφώθηκαν στις 64 χιλ. ευρώ από 169 χιλ. ευρώ. Η καθαρή θέση στα 24,5 εκατ. ευρώ αλλά και ο καθαρός δανεισμός στα 50,7 εκατ. ευρώ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης