Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας για Ρουβίκωνα: Είναι μια άθλια πράξη εκφοβισμού, μια φασίζουσα συμπεριφορά

Κικίλιας για Ρουβίκωνα: Είναι μια άθλια πράξη εκφοβισμού, μια φασίζουσα συμπεριφορά
Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και την στήριξή μου στους επιστήμονες της χώρας, στους ιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας
Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο γραφείο της καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, Ελένης Γιαμαρέλλου.
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει οτι «η εισβολή στο γραφείο της κ. Γιαμαρέλλου δεν είναι απλώς καταδικαστέα, αλλά συνιστά μια άθλια πράξη εκφοβισμού, μια φασίζουσα συμπεριφορά» ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Και πρόσθεσε: «Η κ. Γιαμαρέλλου είναι μια κορυφαία επιστήμονας, η οποία μαζί με όλα τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, εργάζεται καθημερινά και από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε η πανδημία, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας».
«Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και την στήριξή μου στους επιστήμονες της χώρας, στους ιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας. Οι θρασύδειλοι δεν μας τρομοκρατούν» κατέληξε ο κ. Κικίλιας.
Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» προέβησαν σ' αυτή την ενέργεια, θεωρώντας ότι η κ. Γιαμαρέλλου «έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της».
Υπενθυμίζεται ότι η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει επανειλημμένως απασχολήσει τη δημόσια κοινή γνώμη, υποστηρίζοντας ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης