Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγκαλείται έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για τον κορωνοϊό στις 29 Οκτωβρίου

Συγκαλείται έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για τον κορωνοϊό στις 29 Οκτωβρίου
Ο Charles Michel και οι ηγέτες των 27 κρατών-μελών θα συζητήσουν τον τρόπο που θα κινηθούν από τη στιγμή που η κατάσταση με την COVID δεν εμφανίζει βελτίωση
Θορυβημένοι οι ηγέτες της Ευρώπης από την επέλαση της πανδημικής κρίσης και τη ραγδαία άνοδο τόσο των κρουσμάτων όσο και των νεκρών του κορωνοϊού, συγκαλούν έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, που πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 29 Οκτωβρίου.
Ειδικότερα, οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν πώς να συνεργαστούν καλύτερα ενάντια στην πανδημία Covid-19 καθώς αυξάνονται οι λοιμώξεις, δήλωσαν δύο αξιωματούχοι της ΕΕ στο Reuters την Τετάρτη 21.10.2020.
Ως εκ τούτου, ο Charles Michel και οι ηγέτες των 27 κρατών-μελών θα συζητήσουν τον τρόπο που θα κινηθούν από τη στιγμή που η κατάσταση με την COVID δεν εμφανίζει βελτίωση.
Οι πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για ιδέα της Καγκελαρίου Merkel, η οποία στην προηγούμενη Σύνοδο είχε πει ότι οι ηγέτες θα πρέπει το προσεχές διάστημα να συναντώνται "τακτικά" για να καταγράφουν την κατάσταση που διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης