Πέτσας: Η συλλογική μας απάντηση στους νεοναζί είναι το Κράτος Δικαίου

Πέτσας: Η συλλογική μας απάντηση στους νεοναζί είναι το Κράτος Δικαίου
Οι θεσμοί της Δημοκρατίας μας απέδειξαν ότι είναι ισχυροί, τόνισε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής
«Η συλλογική μας απάντηση στους νεοναζί είναι το Κράτος Δικαίου.
Αυτή είναι η δύναμη της Ελληνικής Δημοκρατίας» επισημαίνει ο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε ανάρτησή του στα αγγλικά, μετά την ολοκλήρωση της Δίκης της Χρυσής Αυγής.
«Our collective response to neonazis is the Rule of Law. This is the strength of Greece's democracy», έγραψε στο twitter.
Αμέσως μετά σε ανακοίνωση που έβγαλε ο κ. Πέτσας ανέφερε πως, «Η Ιστορία έγραψε: Τα νεοναζιστικά μορφώματα αποβλήθηκαν με την ψήφο των πολιτών από τη Βουλή. Και καταδικάστηκαν με τη σφραγίδα της Δικαιοσύνης».
Και συνεχίζει: «Οι θεσμοί της Δημοκρατίας μας απέδειξαν ότι είναι ισχυροί.
Και ότι η συλλογική μας απάντηση στους νεοναζί είναι το Κράτος Δικαίου.
Αυτή είναι η δύναμη της Δημοκρατίας μας. Χρέος των πολιτικών δυνάμεων είναι να αποκλείσουμε από το δημόσιο βίο πρακτικές και νοοτροπίες που οδηγούν σε νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που ζήσαμε στο παρελθόν.
Η ενδυνάμωση των θεσμών είναι λοιπόν διαρκής αγώνας και ο σεβασμός στις αξίες της Δημοκρατίας καθημερινή υπόθεση όλων των πολιτών και των πολιτικών δυνάμεων.
Δική μας υπόθεση», καταλήγει η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS