Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νοτοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Τα ξενοδοχεία Covid δεν έχουν πάρει ευρώ

Νοτοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Τα ξενοδοχεία Covid δεν έχουν πάρει ευρώ
Δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την τροπολογία του Υπουργείου Τουρισμού που κατατέθηκε σήμερα 22/10/2020 και αφορά στην παράταση της διάρκειας μίσθωσης τουριστικών καταλυμάτων αναφοράς για τον Covid-19
«Το Υπουργείο Τουρισμού στην προσπάθειά του να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει στον κόσμο του Τουρισμού με την ουσιαστική εγκατάλειψη των εργαζομένων και των επιχειρηματιών στο έλεος των συνεπειών της υγειονομικής πανδημίας και προσωπικά ο Υπουργός κ. Θεοχάρης, αποφάσισαν την παράταση της διάρκειας μίσθωσης τουριστικών καταλυμάτων και μονάδων καραντίνας Covid-19 που είχε συνάψει το Υπουργείο με αυτούς για ένα μήνα δηλαδή μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2020».
Τα παραπάνω δήλωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης Βουλευτής Κέρκυρας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχετικά με την τροπολογία του Υπουργείου Τουρισμού που κατατέθηκε σήμερα 22/10/2020 και αφορά στην παράταση της διάρκειας μίσθωσης τουριστικών καταλυμάτων αναφοράς για τον Covid-19.:
«Δεν θα διαφωνήσουμε για την πρωτοβουλία αυτή. Ωστόσο, είναι κοινοβουλευτικό μας καθήκον να υπενθυμίσουμε στον κ. Υπουργό πως μέχρι σήμερα όσοι επαγγελματίες ή ξενοδόχοι διέθεσαν τις τουριστικές τους μονάδες για να χρησιμοποιηθούν ως μονάδες καραντίνας Covid-19, δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ.
Αυτοί και το σύνολο των επαγγελματιών στον Τουρισμό και τον Επισιτισμό παρέμειναν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού χωρίς ίχνος ελπίδας κρατικής ενίσχυσης, βλέποντας τις αφίξεις των αεροδρομίων να σημειώνουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.
Είναι όλοι όσοι εν τέλει προσμένουν από εσάς να είστε συνεπής τουλάχιστον σε όσα έχετε εξαγγείλει.
Σας ερωτούμε ευθέως κ. Θεοχάρη, εκτός από το να παρατείνετε τη μίσθωση σκοπεύετε να τους πληρώσετε κιόλας και πότε; Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λέει ο λαός κ. Θεοχάρη» δήλωσαν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης