Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Alpha Bank: Αίτηση για ένταξη ομολογιών Galaxy IV στο πρόγραμμα Ηρακλής

tags :
Alpha Bank: Αίτηση για ένταξη ομολογιών Galaxy IV στο πρόγραμμα Ηρακλής
Αίτηση για ένταξη ομολογιών Galaxy IV στο πρόγραμμα Ηρακλής από την Alpha Bank
Η Alpha Bank παραμένει απολύτως συνεπής στην υλοποίηση της συναλλαγής τιτλοποίησης Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων Galaxy (Galaxy), η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα του Στρατηγικού της Σχεδίου που ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2019.
Η συναλλαγή Galaxy απαρτίζεται από τρεις  τιτλοποιήσεις Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων, με κωδικές ονομασίες Orion, Galaxy II και Galaxy IV, συνολικής λογιστικής αξίας 10,8 δισ.
Με την από 6.8.2020 ανακοίνωσή της η Alpha Bank ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι υπέβαλε αίτηση υπαγωγής βάσει του ν. 4649/2019 των τιτλοποιήσεων Orion και Galaxy ΙΙ, λογιστικής αξίας 1,9 δισ. και 5,7 δισ. αντίστοιχα, στο Πρόγραμμα Παροχής Εγγυήσεων «Ηρακλής».
Σε συνέχεια της από 6.8.2020 ανακοίνωσής της, η Τράπεζα υπέβαλε σήμερα αίτηση υπαγωγής της τρίτης τιτλοποίησης Galaxy IV, λογιστικής αξίας 3,2 δισ., στο Πρόγραμμα Παροχής Εγγυήσεων «Ηρακλής».
Η αίτηση αφορά την παροχή εγγύησης από το Ελληνικό Δημόσιο για τις ομολογίες υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας της τιτλοποίησης Galaxy IV συνολικής αξίας έως 650 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης