Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot και Camelot Illinois εισάγουν τα παιχνίδια Fast Play για τη Λοταρίατης Πολιτείας του Illinois στις ΗΠΑ

tags :
Intralot και Camelot Illinois εισάγουν τα παιχνίδια Fast Play για τη Λοταρίατης Πολιτείας του Illinois στις ΗΠΑ
Intralot και Camelot Illinois εισάγουν τα παιχνίδια Fast Play για τη Λοταρίατης Πολιτείας του Illinois στις ΗΠΑ
Η INTRALOT ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της στις ΗΠΑ INTRALOT Inc., μαζί με τον συνεργάτη της Camelot Illinois, ολοκλήρωσαν την εισαγωγή του νέου παιχνιδιού Fast Play στη Λοταρία της Πολιτείας του Illinois.
Η INTRALOT παρέχει τεχνολογία αιχμής στην Camelot Illinois, την εταιρία που διαχειρίζεται τη Λοταρία του Illinois.
Ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: "Η αυξανόμενη ζήτηση για αναβαθμισμένη ψυχαγωγική εμπειρία παικτών δημιουργεί την ανάγκη στις Λοταρίες να εμπλουτίσουν το χαρτοφυλάκιο τους με ταχύτερα και πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για να προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες νίκης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Camelot Illinois και τη Λοταρία του Illinois για το λανσάρισμα των παιχνιδιών Fast Play, τα οποία υλοποιήθηκαν μέσα από την τεχνολογία μας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στη Λοταρία και συνεισφέροντας στους κρατικούς πόρους για εκπαίδευση στην Πολιτεία του Illinois".
Ο κ. Byron Boothe, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc. είπε: "Είναι μια συναρπαστική ημέρα για την INTRALOT Inc, την Camelot Illinois και τη Λοταρία του Illinois!
Οι ομάδες μας είναι ενθουσιασμένες για το λανσάρισμα των παιχνιδιών Fast Play και θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε την γκάμα των παιχνιδιών που προσφέρονται στους παίκτες του Illinois".
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, τα παιχνίδια Fast Play είναι γρήγορα και εύκολα παιχνίδια κληρώσεων και αποτελούν το πρώτο παιχνίδι του είδους τους που διατίθεται στο Illinois.
Οι παίκτες σε όλη την Πολιτεία παίζουν ήδη με υψηλή απόδοση κερδών και απολαμβάνουν τα συναρπαστικά παιχνίδια που τους δίνουν την ευκαιρία να κερδίζουν τη στιγμή που παίζουν, χωρίς να χρειάζεται να επιλέγουν αριθμούς, να συμπληρώνουν δελτία παιχνιδιού, να ξύνουν τα αριθμολαχεία ή να περιμένουν τα αποτελέσματα της κλήρωσης.
Οι κάτοικοι του Illinois ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να αγοράσουν τα παιχνίδια Fast Play μέσω λοταριακών τερματικών ή μηχανημάτων αυτόματης εξυπηρέτησης σε όλο το επίγειο δίκτυο σημείων πώλησης του Illinois, όπου πωλούνται παιχνίδια αριθμολαχείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης