Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MLS Πληροφορική: Παραλήφθηκε η έκθεση της Deloitte - Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα - Στις 11/11 η έκτακτη ΓΣ

MLS Πληροφορική: Παραλήφθηκε η έκθεση της Deloitte - Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα - Στις 11/11 η έκτακτη ΓΣ
Στις 11 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων
Tην τελική έκθεση ελέγχου της Deloitte παρέλαβε σήμερα 23/10 η MLS ΠΛηροφορική, η οποία ενημερώνει την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τον πιθανό χρόνο δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το α΄εξάμηνο του 2020.
Στις 11 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη:
 
Η MLS Πληροφορικής Α.Ε παρείχε την ακόλουθη ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
α) Η Τελική Έκθεση Ελέγχου της Deloitte παραλήφθηκε σήμερα, 23/10/2020, το συμφωνηθέν τίμημα έχει καταβληθεί πλήρως και η Τελική Έκθεση Ελέγχου έχει αποσταλεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
β) Η κατάρτιση των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε την 31.12.2019 έχει ξεκινήσει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα.
Η ολοκλήρωση τους με βάση και τα στοιχεία του Τελικού Σχεδίου της Deloitte αναμένεται να έχει πραγματοποιηθεί έως τις 30.10.2020 και στη συνέχεια οι ορκωτοί ελεγκτές, όπως ενημέρωσαν, χρειάζονται 4 εβδομάδες για την έκδοση του πιστοποιητικού ελέγχου. Η δημοσιοποίηση τους θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά.
γ) Σύμφωνα με υπόδειξη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατόπιν αποφάσεως που ελήφθη κατά την συνεδρίαση της 20.10.2020, έχει συγκαλέσει και καλεί τους μετόχους της Εταιρείας, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 11 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στην ΒΕΠΕ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ, Πυλαία, Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα κάτωθι:
1. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 1.01.2020 - 31.12.2020 και καθορισμό της αμοιβής αυτών.
2. Ανακοίνωση εκλογής μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο σε αντικατάσταση παραιτημένων και επικύρωση από την Γενική Συνέλευση των Μετόχων των εκλεγέντων προσώπων – Ορισμός ανεξάρτητων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
3. Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν 4449/2017.
4. Διάφορες ανακοινώσεις, εγκρίσεις και αποφάσεις.
Η σχετική Πρόσκληση έχει αναρτηθεί όπως προβλέπεται.
δ) Η πρόθεση της Εταιρείας είναι να δημοσιοποιήσει και τις ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις της 30.6.2020 το ταχύτερο δυνατό, ωστόσο εκτιμάται ότι δεν θα προλάβει να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι τις 6.11.2020.
ε) Παρότι η επιθυμία της Εταιρείας είναι η όσο το δυνατόν συντομότερα επαναφορά των μετοχών της σε καθεστώς διαπραγμάτευσης, εκτιμούμε ότι δεν είναι εφικτό να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μέχρι τις 13.11.2020.
Πάραυτα, ακολουθώντας τις διαδικασίες που προβλέπονται και των υποδείξεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου η Εταιρεία προσπαθεί να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επανέλθουν οι μετοχές σε καθεστώς διαπραγμάτευσης το συντομότερο δυνατόν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης