Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απάντηση Σχοινά σε Altun: Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά αυτός είναι ο τρόπος ζωής μας

Απάντηση Σχοινά σε Altun: Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά αυτός είναι ο τρόπος ζωής μας
Ο εκπρόσωπος του Erdogan είχε κατηγορήσει τους ευρωπαίους ηγέτες οτι επιτίθενται στις ιερές αξίες, τη γραφή, τον προφήτη και τους πολιτικούς ηγέτες των μουσουλμάνων
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΕΕ δια στόματος του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, στις κατηγορίες που εκτόξευσε κατά των Ευρωπαίων ηγετών ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Erdogan, Fahrettin Altun.
Σε μήνυμα του στο Twitter ο Altun, ισχυρίστηκε ότι "ορισμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες σήμερα δεν στοχεύουν μόνο τους Μουσουλμάνους. Επιτίθενται στις ιερές αξίες μας, στη γραφή μας, στον προφήτη μας και στους πολιτικούς ηγέτες μας - τον τρόπο ζωής μας".
Η απάντηση του Μαργαρίτη Σχοινά ήρθε μέσα από δικό του μήνυμα στο Twitter λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω, αλλά αυτός είναι ο τρόπος ζωής μας, όπως ορίζεται από τη Συνθήκη μας. Ο Ευρωπαϊκός Τρόπος Ζωής".
Η δήλωση του Διευθυντή Επικοινωνίας της Τουρκικής προεδρίας έρχεται μετά από έναν καταιγισμό σχολίων και κατηγοριών από την πλευρά του Erdogan και του υπουργού Εξωτερικών Cavusoglu κατά ευρωπαίων ηγετών τους οποίους στοχοποιεί και κατηγορεί για φασισμό ενάντια στο Ισλάμ και τους μουσουλμάνους.

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης