Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tiffany - LVMH: Eπιχειρούν να διευθετήσουν τη διαφωνία τους για το deal των 16 δις δολαρίων

Tiffany - LVMH: Eπιχειρούν να διευθετήσουν τη διαφωνία τους για το deal των 16 δις δολαρίων
Σύμφωνα με πηγές του CNBC, οι δύο εταιρείες ενδεχομένως να εξετάζουν τη μείωση του τιμήματος εξαγοράς ή πιθανώς ακόμη και τη διεξαγωγή δημόσιας προσφοράς
Ο όμιλος LVMH και ο οίκος κοσμημάτων Tiffany μεταδίδει το CNBC, ότι έχουν εκκινήσει συνομιλίες με στόχο να διευθετήσουν τη διαφωνία τους σχετικά με τη συμφωνία εξαγοράς έναντι του ποσού των 16 δισ. δολαρίων.
Σύμφωνα με πηγές του CNBC, οι δύο εταιρείες ενδεχομένως να εξετάζουν τη μείωση του τιμήματος εξαγοράς ή πιθανώς ακόμη και τη διεξαγωγή δημόσιας προσφοράς.
Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα 26/10/2020 η Tiffany ανακοίνωσε ότι έχει λάβει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις ρυθμιστικές αρχές για την ολοκλήρωση της εξαγοράς της από την LVMH, έχοντας το "πράσινο φως" και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο όμιλος LVMH έχει προσπαθήσει να απεμπλακεί από τη συμφωνία για την απόκτηση του οίκου κοσμημάτων λόγω κορωνοϊού.
Η Tiffany σε  ανατπάντησε στην LVMH με αγωγή κατά του ομίλου πολυτελών ειδών ώστε να εξασφαλίσει ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί, κατηγορώντας τον γαλλικό κολοσσό ότι εσκεμμένα έχει καθυστερήσει την ολοκλήρωση του deal.
Τότε και η LVMH κατέθεσε αγωγή κατά της Tiffany, κατηγορώντας τον οίκο κοσμημάτων για κακοδιαχείριση κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης