Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Ψηφιακά η τουριστική έκθεση ΙΤΒ και το 2021 λόγω κορωνοϊού

Γερμανία: Ψηφιακά η τουριστική έκθεση ΙΤΒ και το 2021 λόγω κορωνοϊού
Μεγάλο τμήμα του εκθεσιακού κέντρου του Βερολίνου στο οποίο φιλοξενείται κάθε χρόνο και η ΙΤΒ έχει άλλωστε ήδη από τον Μάιο 2020 μετατραπεί σε... νοσοκομείο κορωνοϊού, με την εγκατάσταση 500 κλινών
Σε ψηφιακή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού (ΙΤΒ) του Βερολίνου, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 9-12 Μαρτίου του 2021 στην Γερμανία.
Η περσινή (2020) διοργάνωση με φυσική παρουσία ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, λόγω των μέτρων που ελήφθησαν για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε χιλιάδες συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο, αλλά και τεράστια απώλεια εσόδων.
«Η κατάσταση της πανδημίας παραμένει σοβαρή, ιδιαίτερα για τον ταξιδιωτικό κλάδο.
Με την απόφαση ήδη τώρα για μια ψηφιακή ΙΤΒ 2021 προσφέρουμε στους εκθέτες και τους κλαδικούς επισκέπτες τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια προγραμματισμού.
Δημιουργήσαμε μια εναλλακτική μορφή Έκθεσης, με την οποία μπορούμε να προσφέρουμε μια αξιόπιστη πλατφόρμα (...) ως κορυφαία τουριστική έκθεση στον κόσμο. Η
διοργάνωση θα είναι απολύτως επίκαιρη από πλευράς περιεχομένου», διαβεβαίωσε ο διευθυντής της ΙΤΒ.
Μεγάλο τμήμα του εκθεσιακού κέντρου του Βερολίνου στο οποίο φιλοξενείται κάθε χρόνο και η ΙΤΒ έχει άλλωστε ήδη από τον Μάιο 2020 μετατραπεί σε νοσοκομείο κορωνοϊού, με την εγκατάσταση 500 κλινών με σύγχρονο εξοπλισμό για άτομα που θα νοσήσουν από την Covid-19.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης