Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Yeni Safak: Ελληνική πρόκληση η γιγαντιαία σημαία στο Καστελόριζο - Ο εορτασμός της τουρκικής επετείου

Yeni Safak: Ελληνική πρόκληση η γιγαντιαία σημαία στο Καστελόριζο - Ο εορτασμός της τουρκικής επετείου
Ομάδα Κρητικών από την Αλικαρνασσό ταξίδεψαν στο Καστελόριζο και μετέφεραν μία τεράστια ελληνική σημαία, 750 τετραγωνικών μέτρων
Ως... πρόκληση «βλέπει» η Yeni Safak τη γιγαντιαία σημαία που υψώθηκε στο Καστελόριζο ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
«Πάλι πρόκληση από την Ελλάδα: Σήκωσαν γιγαντιαία ελληνική σημαία στο Καστελόριζο» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος.
Image
«Η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο συνεχίζεται μετά τη νέα πρόκληση της Ελλάδας, στο πλησιέστερο προς την Τουρκία νησί του Καστελόριζου, με τη ύψωση γιγαντιαίας ελληνικής σημαίας που μπορεί να δει κάποιος με γυμνό μάτι από το Κας» αναφέρεται.
Στο ίδιο δημοσίευμα περιλαμβάνονται και οι δηλώσεις του δημάρχου Κας, Mutlu Ulutaş, ο οποίος υποστήριξε ότι στο όρος Γκεντί Εφέ που είναι ακριβώς απέναντι από το Καστελόριζο, θα σχηματισθεί με λέιζερ η τουρκική σημαία ενώ στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο, από την ίδρυση της σύγχρονης Τουρκικής Δημοκρατίας μετά τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, θα υπάρξουν 17 βολές πυροβολικού.
«Πιστεύω πως επειδή άκουσαν για αυτές τις εκδηλώσεις έστησαν μια τέτοια σημαία στο λιμάνι του Καστελόριζου» δήλωσε ο Ulutaş.
Υπενθυμίζεται ότι ομάδα Κρητικών από την Αλικαρνασσό ταξίδεψαν στο Καστελόριζο και μετέφεραν μία τεράστια ελληνική σημαία, 750 τετραγωνικών μέτρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης