Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ: Μουσουλμάνοι στην Ινδία πανηγυρίζουν τους αποκεφαλισμούς στη Νίκαια

Σοκ: Μουσουλμάνοι στην Ινδία πανηγυρίζουν τους αποκεφαλισμούς στη Νίκαια
Η οργή στον ισλαμικό κόσμο κατά της Γαλλίας και του Γάλλου προέδρου για τα σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ δεν λέει να κοπάσει
Σοκάρουν οι εικόνες από Μουσουλμάνους να γιορτάζουν τις δολοφονίες που σημειώθηκαν στην Νίκαια (29/10) από τρομοκράτες.
Η οργή στον ισλαμικό κόσμο κατά της Γαλλίας και του Γάλλου προέδρου για τα σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ δεν λέει να κοπάσει.
Παρά τις χθεσινές (29/10) τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νίκαια, όπου σκοτώθηκαν τρία άτομα και στην Αβινιόν, αλλά και εκείνη κατά φρουρού στο Γαλλικό προξενείο στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, που ώθησαν την κυβέρνηση Macron να ανεβάσει στο μέγιστο το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατικές επιθέσεις, χιλιάδες διαδηλωτές στην Τυνησία, το Πακιστάν, το Ισραήλ, τα παλαιστινιακά εδάφη, βγήκαν στους δρόμους για να κάψουν φωτογραφίες του Macron, επειδή υπερασπίστηκε τη δημοσίευση των σκίτσων του Μωάμεθ.

Ινδία: Πανηγύρισαν για τους αποκεφαλισμούς στη Νίκαια!

Μάλιστα στο Μποπάλ της Ινδίας μανιασμένο πλήθος πανηγύρισε για τους αποκεφαλισμούς πολιτών μέσα στον ναό της Νοτρ Νταμ στη Νίκαια!
Διαδηλώσεις έγιναν επίσης και σε άλλες περιοχές της Ινδίας, στο Μπανγκλαντές, και το Ιράν, όπου πολιόρκησαν την πρεσβεία της Γαλλίας στην Τεχεράνη κρατώντας πλακάτ με συνθήματα και κόκκινους σταυρούς πάνω σε φωτογραφίες γαλλικών προϊόντων.
Στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, Ντάκα, Μουσουλμάνοι βγήκαν και πάλι στους δρόμους καλώντας τον κόσμο να μετάσχει σε μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων και καίγοντας ομοιώματα του Macron, που χαρακτηρίζουν «εχθρό του Ισλάμ».
Αλλά και στο Μογκαντίσου της Σομαλίας οι διαδηλωτές φώναζαν «Κάτω η Γαλλία, προσέβαλε τον Προφήτη μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης