Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κικίλιας δεν είπε κουβέντα πώς φτάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κικίλιας δεν είπε κουβέντα πώς φτάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο
Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Βασίλη Κικίλια
Δριμεία επίθεση στον Βασίλη Κικίλια εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις σημερινές (11/9) δηλώσεις του υπουργού Υγείας.
Στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου σημειώνεται ότι ο Βασίλης Κιλικίας δεν έκανε καμία αναφορά στο γιατί φτάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο ενώ χαρακτηρίζοντάς τον "εξαφανισμένο", ισχυρίζεται ότι επανήλθε μετά την πρόταση για υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής.
Η ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε τον εξαφανισμένο Υπουργός Υγείας που μετά από 8 μήνες πανδημίας, βγήκε επιτέλους σήμερα στην ενημέρωση των πολιτών. Οποιαδήποτε συσχέτιση της παρουσίας του άρον άρον μετά την πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα για υπουργό υγείας κοινης αποδοχής είναι απολύτως συμπτωματική.
Όπως και το άγχος του να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και όχι να παρουσιάσει έστω και τώρα κάποιο σχέδιο ενίσχυσης του ΕΣΥ.

Στη παρθενική του εμφάνιση μετά 8 μήνες, δε βρήκε μισή λέξη να πει για την εγκληματική της κυβέρνησης.
Για την μείωση αντί για αύξηση του προσωπικού που υπηρετεί στο ΕΣΥ κατά 6.000 ανθρώπους σε σχέση με το 2019 που δεν υπήρχε πανδημία.
Για την ασφυξία των νοσοκομείων και των ΜΕΘ.
Για την πρωτοφανή ανεπάρκεια, ακόμα και στις 50 ΜΕΘ που δώρισε η Βουλή, να λειτουργούν μόλις οι 9 λόγω έλλειψης προσωπικού.
Για τις ατέλειωτες παλινωδίες και αντιφάσεις, για τον ομολογημένο εφησυχασμό της κυβέρνησης.
Και τίποτα φυσικά για τα πρακτικά της Επιτροπής που η κυβέρνηση του συνεχίζει να κρύβει.

Ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος υπουργός, βγήκε μόνο να μας πει ότι αυτός και ο κ. Μητσοτάκης τα έχουν κάνει όλα καλά, αλλά δεν είπε κουβέντα για το πώς φτάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο.
Δεν περιμέναμε βέβαια και κάτι άλλο.
Έχουν σπαταλήσει τόσους μήνες σε δημιουργική λογιστική, που πια δυστυχώς ξεπερνιέται από τη δραματική πραγματικότητα και σε εκστρατείες αυτοθαυμασμού, που οδήγησαν στα καθημερινά πλέον αρνητικά ρεκόρ και στην απόγνωση τους ανθρώπους του ΕΣΥ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης