Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο Χρυσοχοΐδης; - Διαρκής αντιπαράθεση με τον υπ.Προστασίας του Πολίτη

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο Χρυσοχοΐδης; - Διαρκής αντιπαράθεση με τον υπ.Προστασίας του Πολίτη
Η αντιπαράθεση αφορά το πρόστιμο που επιβλήθηκε από την ΕΛΑΣ στη γυναίκα που πήγε να αφήσει λουλούδι στο μνημείο του Πολυτεχνείου
Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επιβολή προστίμου από την ΕΛΑΣ σε γυναίκα που πήγε χθες Τετάρτη 17/11 να αφήσει ένα λουλούδι στο μνημείο του Πολυτεχνείου.
«Ο συμπονετικός κ. Χρυσοχοΐδης στη χθεσινή του συνέντευξη το βράδυ δεν είπε κουβέντα για την υποτιθέμενη απόφαση να αρθεί το πρόστιμο στη γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο.
Σήμερα, αφού αναγκάστηκε μετά την κατακραυγή να μαζέψει άρον - άρον το αδιανόητο πρόστιμο, ζητάει και τα ρέστα από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επειδή τόλμησε να επικοινωνήσει χθες το βράδυ μαζί της και να πει το αυτονόητο, ότι πρέπει να ακυρωθεί το πρόστιμο.
Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο κ. Χρυσοχοΐδης;» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα σε ανακοίνωση του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε αναφέρει ότι υπήρξε επικοινωνία με την εν λόγω γυναίκα προκειμένου να «σβηστεί» το πρόστιμο των 300 ευρώ, υποστηρίζοντας πως ο κ.Τσίπρας έσπευσε να επικοινωνήσει με τη γυναίκα αφότου είχε ληφθεί η απόφαση να αρθεί το πρόστιμο.

Η ανακοίνωση του υπ.Προστασίας του Πολίτη

«Σήμερα το πρωί στις 8:00 ο διευθυντής Τροχαίας Αττικής επικοινώνησε στην εργασία της με την κυρία που κατέθεσε λουλούδια στο Πολυτεχνείο, ώστε να αρθεί το διοικητικό πρόστιμο που της επεβλήθη χθες.
Η απόφαση για την άρση είχε παρθεί και η αυτονόητη έμπρακτη συγνώμη είχε ζητηθεί από χθες το απόγευμα, από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ώρες αργότερα κι αφού το πρόστιμο είχε αρθεί, έσπευσε να επικοινωνήσει και αυτός μαζί της.
Κατόπιν εορτής.
Η συμπόνια και η κατανόησή του άργησαν πάλι.
Για ένα θέμα που είχε λυθεί έσπευσε σε μικροκομματική εκμετάλλευση
Επίσης να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις διευκόλυναν δεκάδες πολίτες να πάνε και να καταθέσουν στεφάνια ή λουλούδια στην πύλη του Πολυτεχνείου, παρά την απαγόρευση» αναφέρει στην ανακοίνωση του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης