Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης σε Αυγή για τους πολυέλαιους: Δεν ήμασταν σε επίσημη συνάντηση - Η συνάντηση με τον ομόλογο μου πήγε άριστα

Γεωργιάδης σε Αυγή για τους πολυέλαιους: Δεν ήμασταν σε επίσημη συνάντηση - Η συνάντηση με τον ομόλογο μου πήγε άριστα
Ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης απαντά στην Αυγή για τις φωτογραφίες των πολυέλαιων στο Άμπου Ντάμπι
Τη δική του εκδοχή για τις φωτογραφίες από το Άμπου Ντάμπι που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων, παρουσιάζει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Συγκεκριμένα, κατά την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Άμπου Ντάμπι, τον οποίο συνόδευσαν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, και ο κ. Γεωργιάδης, ο δεύτερος φαίνεται σε φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου να φωτογραφίζει το επιβλητικό κτίριο και τους πολυτελείς πολυελαίους που το διακοσμούν.
Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter, όμως, ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει ότι «το «Σεράϊ» είναι η αίθουσα vip του αεροδρομίου και «η επίσημη συνάντηση» είναι η ώρα που αναμένουμε τις διαδικασίες για να πάμε στο ξενοδοχείο μας» απαντώντας σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βγάζει τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια επίσημης συνάντησης.
«Τον Ομόλογο μου τον είδα την επομένη και πήγε άριστα»,  συμπλήρωσε ο υπουργός, ενώ δηκτικό ήταν το σχόλιο του και προς την εφημερίδα "Η Αυγή" που δημοσίευσε το θέμα,  τονίζοντας ότι «ο λαός τους έχει τόσο χαμηλά, διότι ασχολούνται μόνον με ανοησίες».
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης