Τελευταία Νέα
Διεθνή

Giuliani (δικηγόρος Trump): Οι τρεις άξονες του σχεδίου για να κλέψουν τις εκλογές στις ΗΠΑ

Giuliani (δικηγόρος Trump): Οι τρεις άξονες του σχεδίου για να κλέψουν τις εκλογές στις ΗΠΑ
Οι επιστολικές ψήφοι στα σκουπίδια, οι παράνομοι μετανάστες που ψήφισαν και ο αλγόριθμος από τη Βενεζουέλα
Σοβαρά στοιχεία για περιπτώσεις παρατυπιών και εκλογικής νοθείας κατήγγειλε ο Rudy Guiliani o οποίος ηγείται της νομικής ομάδας του Trump με στόχο την αμφισβήτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ από το αρχηγείο των Ρεπουμπλικανών στην Ουάσιγκτον στις 19 Νοεμβρίου 2020.
Η νομική ομάδα του προέδρου Trump μέσα από συγκεκριμένα στοιχεία περίγραψε το σχέδιο εκλογικής νοθείας των Δημοκρατικών το οποίο εκτυλίχθηκε σε τρία στάδια

Α. Το πρώτο στάδιο αφορούσε την παρέμβαση στη διαδικασία της ψηφοφορίας όσον αφορά τον καθορισμό του εκλογικού σώματος,
Β. το δεύτερο τη νοθεία των επιστολικών ψήφων και,
Γ. το τρίτο τη χειραγώγηση των ίδιων των μηχανών καταμέτρησης των ψήφων μέσω ενός αλγόριθμου.

Στο πρώτο μέρος ο Giuliani επιχείρησε να αναδείξει τη στρατηγική των Δημοκρατικών για την αλλοίωση της λαϊκής ψήφου.
Πρώτον, κατήγγειλε ότι έχει στα χέρια του πλήθος ένορκες καταθέσεις ψηφοφόρων για παρατυπίες όσον αφορά τη διαδικασία της ψηφοφορίας είτε στο Μίσιγκαν είτε στο Ουισκόνσιν, κυρίως σε κομητείες στις οποίες είχαν την πλειοψηφία οι Δημοκρατικοί.
Στις περιπτώσεις ελαττωματικών ψηφοδελτίων είτε άλλαζαν το ψηφοδέλτιο, είτε το κατέστρεφαν, σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες.
Δεύτερον, εμφανίζεται το φαινόμενο σε ορισμένα εκλογικά τμήματα να έχει ψηφίσει το... 200% ή το 300% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.
Σε ορισμένα άλλα εμφανίζονται ακόμη και… νεκροί, είτε άτομα που δεν ζουν σε αυτές τις πολιτείες να ψηφίζουν.
Τρίτον, εμφανίζονται σε ορισμένες πολιτείες μετανάστες να ψηφίζουν χωρίς εκλογικά δικαιώματα, με πλήθος από αυτούς να προέρχονται από την Βενεζουέλα…
Η διαδικασία ταυτοποίησης των ψηφοφόρων καθώς και της υπογραφής τους με την οποία εγγράφονταν στους καταλόγους ήταν τουλάχιστον ανεπαρκής σε πολλές περιπτώσεις.
Τέταρτον, όσον αφορά την καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων αυτή έγινε εν απουσία παρατηρητών και ακόμη και όταν ζητήθηκαν τα σχετικά βίντεο από τη διαδικασία της καταμέτρησης, αυτά είτε δεν υπήρχαν, είτε απλώς η νομική ομάδα του Trumρ αντιμετώπισε την άρνηση των τοπικών εκλογικών επιτροπών να της παρασχεθούν.
Οι ψήφοι όπως δείχνουν τα στοιχεία τόσο από τις πολιτεία της Τζόρτζια όσο και από το Ουισκόνσιν, αλλά και από την Πενσιλβάνια δεν είχαν τοποθετηθεί σε ασφαλές μέρος και η καταμέτρησή τους έγινε χωρίς την απαραίτητη εποπτεία από τους εκλογικούς εκπροσώπους των Ρεπουμπλικανών.
Εμφανίστηκαν ψήφοι στα σκουπίδια, ή σε ακατάλληλους χώρους και ακυρώθηκαν, όπως στην περίπτωση της Τζόρτζια με κάτι λιγότερο από 10.000 ψήφους.
Επισημάνθηκε ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή των Δημοκρατικών, με το πρόσχημα της πανδημίας, για τη μαζική χρήση της επιστολικής ψήφου καθώς διεύρυναν κατά πολύ το εκλογικό σώμα, από την μία, και από την άλλη οι ψήφοι αυτές είναι εύκολες στη χειραγώγηση.

Συνωμοσία: Chavez, Maduro, Soros και ίδρυμα Clinton

H δεύτερη τη τάξη στην νομική ομάδα του Trump, Jenna Ellis, συνδύασε το θέμα της νοθείας με μια ευρύτερη κομμουνιστική συνωμοσία μεταξύ των διακηρυγμένων εχθρών των ΗΠΑ: της Κίνας, του Maduro, του Chaves, του Soros και του Ιδρύματος Clinton.
Μέσα από αυτή τη σύμπραξη προέκυψε μια εταιρεία με προέλευση από τη Βενεζουέλα η οποία με ειδικές τεχνικές hacking ενσωμάτωσε στις μηχανές καταμέτρησης των ψήφων ειδικό αλγόριθμο, ο οποίος ιδιαίτερα στις πολιτείες όπου το αποτέλεσμα θα ήταν αμφισβητούμενο, χειραγωγούσε τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων αλλάζοντας το τελικό αποτέλεσμα - όχι με κραυγαλέο τρόπο, αλλά με τρόπο που να διασφαλίζει ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό υπέρ του Biden.
Η εταιρεία αυτή, όπως καταγγέλλεται, έλαβε χρηματοδότηση από τον Soros και από το ίδρυμα Clinton, γεγονός που συνιστά ξένη εμπλοκή στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ.
Η νομική ομάδα του Trumρ δεσμεύθηκε να μην αφήσει καμιά νομική ευκαιρία να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης