Τελευταία Νέα
Διεθνή

Twitter: Ετοιμάζεται να παραδώσει τον επίσημο λογαριασμό του Προέδρου των ΗΠΑ στον Joe Biden

Twitter: Ετοιμάζεται να παραδώσει τον επίσημο λογαριασμό του Προέδρου των ΗΠΑ στον Joe Biden
O κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης -και αγαπημένο μέσο του απερχόμενου Ρεπουμπλικανού προέδρου – προετοιμάζεται ενεργά για να υποστηρίξει τη μεταβίβαση των θεσμικών λογαριασμών του του Λευκού Οίκου στις 20 Ιανουαρίου του 2021» σε συνεργασία με τα Εθνικά Αρχεία
Στον Joe Biden θα παραδώσει το Twitter τον επίσημο λογαριασμό του Προέδρου των ΗΠΑ @POTUS την ημέρα της ορκωμοσίας του τον ερχόμενο Ιανουάριο (2021).
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Twitter στο Politico, o κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης -και αγαπημένο μέσο του απερχόμενου Ρεπουμπλικανού προέδρου – προετοιμάζεται ενεργά για να υποστηρίξει τη μεταβίβαση των θεσμικών λογαριασμών του του Λευκού Οίκου στις 20 Ιανουαρίου του 2021» σε συνεργασία με τα Εθνικά Αρχεία, όπως είχε γίνει και το 2017.

Στο αρχείο οι αναρτήσεις Trump

Έτσι θα μπουν στο αρχείο όλα τα «τιτιβίσματα» που θα έχουν κάνει ως τότε ο Donald Trump, η Πρώτη Κυρία Melania και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Pence στους αντίστοιχους λογαριασμούς @POTUS, @FLOTUS και @VP .
Οι αναρτήσεις στους λογαριασμούς αυτούς θα μηδενιστούν και θα παραδοθούν τη μέρα εκείνη στη νέα κυβέρνηση Biden.

Ο Trump, που αρνείται επίμονα να παραδεχθεί την ήττα του στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, έχει χρησιμοποιήσει το Twitter για να χτίσει το πολιτικό του όνομα και αργότερα για την ανακοίνωση πολιτικών του αποφάσεων με την ιδιότητα του Προέδρου, αν και χρησιμοποιεί κυρίως τον προσωπικό του λογαριασμό @realDonaldTrump με τα 88 εκατ. followers για να περνά τα μηνύματά του κι όχι τον επίσημο προεδρικό με τα 32 εκατ. ακολούθους.
Η συνήθειά του να ανακοινώνει πολιτικές μέσω της πλατφόρμας έχει πυροδοτήσει σφοδρή κριτική εναντίον του ότι κυβερνά μέσω του Τwitter

Στον απόηχο των εκλογών το Twitter τοποθέτησε πολλές φορές ειδική σήμανση για αμφισβητούμενα ή παραπλανητικά σχόλια σε αναρτήσεις του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης