Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διεθνής διάκριση της Optima bank στα German Design Awards 2021

tags :
Διεθνής διάκριση της Optima bank στα German Design Awards 2021
German Design Awards 2021: Διεθνής διάκριση της Optima bank
Με το βραβείο Special Mention, στην κατηγορία Excellent Communications Design, Corporate Identity διακρίθηκε η Optima bank, για τον σχεδιασμό της εταιρικής της ταυτότητας.
Τα German Design Awards, o πλέον καταξιωμένος θεσμός διεθνώς στο χώρο του design -γνωστός για το κύρος και τα αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης των διαγωνιζομένων- διοργανώνεται κάθε χρόνο από το German Design Council, τον κορυφαίο οργανισμό της Γερμανίας στον τομέα του σχεδιασμού.
Σύμφωνα με την Επιτροπή του διαγωνισμού, ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας της Optima bank καταφέρνει να αναδείξει τα χαρακτηριστικά μιας νέας, σύγχρονης Ελληνικής τράπεζας και να αποτυπώσει το κεντρικό μήνυμα και τη φιλοσοφία ενός Οργανισμού που συνδυάζει τη βέλτιστη τραπεζική εμπειρία, με την αισιοδοξία για το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας. Μέσα από τον δυναμικό και σύγχρονο, αλλά ταυτόχρονα minimal σχεδιασμό του brand η τράπεζα επικοινωνεί ολιστικά το θετικό πρόσημο της εταιρικής της ταυτότητας.
Σημειώνεται πως τα German Design Awards αποτελούν -παγκοσμίως- σημείο αναφοράς στο χώρο του design, παρουσιάζοντας μοναδικές και πρωτοποριακές τάσεις σχεδίασης.
Την εταιρική ταυτότητα της Optima bank σχεδίασε η Red Design Consultants.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης