Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Βαγγέλης Θωμαδάκης, Trésors de Grèce: Οι εξαγωγές είναι το στοίχημά μας

tags :
Βαγγέλης Θωμαδάκης, Trésors de Grèce: Οι εξαγωγές είναι το στοίχημά μας
Τα προϊόντα είναι από συγκεκριμένους παραγωγούς, με τους οποίους η εταιρεία συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα
Για την οικογενειακή επιχείρηση Trésors de Grèce, η οποία ξεκίνησε δραστηριότητα το 1992, εισάγει προϊόντα από Ιταλία και έχει πλέον έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Βαγγέλης Θωμαδάκης, συνιδιοκτήτης της εταιρείας Trésors de Grèce (www.tresorsdegrece.gr).
«Οι εξαγωγές ήταν πάντα το μεράκι του πατέρα μου και το όνειρό του. Ξεκινήσαμε τις εξαγωγές το 2014. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εξαιρετικές ελιές και πατέ, εξαιρετικό ταχίνι, λιαστή ντομάτα και πατέ λιαστής ντομάτας, αλάτι Μεσολογγίου με βιολογικά βότανα και μπαχαρικά, βιολογικά βότανα σκέτα, δηλαδή ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο, τσάι του βουνού, γλυκά του κουταλιού και παξιμάδια Κρήτης και Κυθήρων και φυσικά ελαιόλαδο. Τα προϊόντα μας είναι από συγκεκριμένους παραγωγούς, με τους οποίους συνεργαζόμαστε κατ’ αποκλειστικότητα. Έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με τους παραγωγούς τη γκάμα του καθενός», επισημαίνει μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Θωμαδάκης.
«Η εξαγωγή είναι η πραγματική πώληση, η οποία είναι και το πιο απαιτητικό στάδιο, είναι το στοίχημα. Είμαστε αυτή τη στιγμή στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Κορέα, τη Σιγκαπούρη και την Τσεχία. Σε 8 χώρες εξάγουμε σε σταθερή βάση. Συνεχώς προσπαθούμε να αναπτύξουμε καινούργιες αγορές», συμπληρώνει.
«Δυστυχώς το ισοζύγιο εισαγωγών-εξαγωγών δεν το έχουμε ανατρέψει. Οι εισαγωγές προηγούνται πάρα πολλά χρόνια. Εισάγουμε τυριά, αλλαντικά και πουλερικά και είναι εδραιωμένα προϊόντα και μάρκες. Το ισοζύγιο ήταν κάποτε 100% εισαγωγή, 0% εξαγωγή και σε 5 χρόνια είναι περίπου 80%-20%», καταλήγει ο Βαγγέλης Θωμαδάκης.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=87440

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης