Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom Telecom: Διάκριση ως Intel Network Builders Solution Plus Partner

tags :
Intracom Telecom: Διάκριση ως Intel Network Builders Solution Plus Partner
Η πλατφόρμα NFV-RI™ της Intracom Telecom διακρίθηκε από την Intel για τις virtualized και cloud εφαρμογές της που βασίζονται στην αρχιτεκτονική της Intel, καθώς και σε κατανεμημένες στα άκρα του δικτύου εφαρμογές (edge applications) και λύσεις 5G ολοκληρωμένες με εμπορικά προϊόντα
H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων διακρίθηκε με το βραβείο «Solution Plus Partner» κατά τη διάρκεια του Intel Network Builders 2020 Winner’s Circle Awards που διοργανώνεται από την Intel.
Η διάκριση αυτή αναδεικνύει τη σημαντική συμβολή της Intracom Telecom στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των υποδομών για τα δίκτυα πέμπτης γενιάς (5G) και στον μετασχηματισμό τους σε virtual δίκτυα, καθώς και την εξαιρετική συνεργασία της εταιρείας με το οικοσύστημα της Intel .
Το Intel Network Builders, αξιολογεί κάθε χρόνο τους συνεργάτες του, οι οποίοι υποστηρίζουν και συμβαδίζουν με το όραμά του για ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών λύσεων που επιταχύνουν τον μετασχηματισμό των δικτύων.
Η Intracom Telecom έγινε μέλος του οικοσυστήματος το 2017 και έκτοτε η συμβολή της αυξάνεται διαρκώς.
Το 2019 η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως "Solution Partner", και φέτος, επιδεικνύοντας τεχνολογική υπεροχή μέσω της πρωτοποριακής της πλατφόρμας NFV Resource Intelligence™ (NFV-RI™), κατάφερε να αναγνωριστεί ως "Solution Plus Partner".
Η πλατφόρμα NFV-RI™ της Intracom Telecom διακρίθηκε από την Intel για τις virtualized και cloud εφαρμογές της που βασίζονται στην αρχιτεκτονική της Intel, καθώς και σε κατανεμημένες στα άκρα του δικτύου εφαρμογές (edge applications) και λύσεις 5G ολοκληρωμένες με εμπορικά προϊόντα.
Η πλατφόρμα, μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI) βελτιστοποιεί την εφαρμογή virtualized υπηρεσιών δικτύου (Virtualized Network Services-VNS), καθώς και την απόδοση της υποδομής στην οποία τρέχουν.
Επιπλέον, η πλατφόρμα επιτρέπει την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, βελτιστοποιώντας την κατανομή και διαμόρφωση των πόρων της υποδομής, σε οποιεσδήποτε συνθήκες τηλεπικοινωνιακής κίνησης και τοποθεσίας του χρήστη, έτσι ώστε να επιτυγχάνονται οι στόχοι ποιότητας των υπηρεσιών (SLOs) με παράλληλη εξοικονόμηση πόρων.
Όλα τα παραπάνω οδηγούν στην επίλυση μιας δύσκολης και πολύπλοκης πρόκλησης που υπερβαίνει την ανθρώπινη τεχνογνωσία, κάτι που απαιτείται ιδιαίτερα στην εποχή του 5G.
«Η αναγνώριση αυτή αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για την Intracom Telecom, καθώς αναδεικνύει τη δέσμευσή μας να αναπτύσσουμε κορυφαίες λύσεις που οδηγούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την καινοτομία.
Συνεχίζουμε να επενδύουμε και να ενισχύουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο NFV & 5G και προσβλέπουμε ταυτόχρονα στην επόμενη διάκρισή μας με την Intel και όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας, αξιοποιώντας περαιτέρω τον κοινό μας στόχο να βελτιώσουμε τις λειτουργίες των πελατών και να ενισχύσουμε την εμπειρία των τελικών χρηστών τους μέσω των πρωτοποριακών μας τεχνολογιών» δήλωσε ο κ. Σωτήρης Μπίθας, Διευθυντής Μάρκετινγκ του τμήματος Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού της Intracom Telecom.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης