Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έξαλλος ο Trump με τους νομικούς συμβούλους του: «Ομάδα ηλιθίων που με κάνει να φαίνομαι κακός»

Έξαλλος ο Trump με τους νομικούς συμβούλους του: «Ομάδα ηλιθίων που με κάνει να φαίνομαι κακός»
Ο Trump είναι έξω φρενών από την εξέλιξη που πήρε το ατυχές περιστατικό με τη βαφή μαλλιών του προσωπικού του δικηγόρου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Trump με τον προσωπικό του δικηγόρο, Giuliani, που τον ντρόπιασε μπροστά τις κάμερες όταν άρχισε να ιδρώνει, με την βαφή μαλλιών να τρέχει στο πρόσωπό του στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Όμως ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος δεν είναι μόνο έξαλλος με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης αλλά και με την νομική του ομάδα που τους χαρακτήρισε ως «ηλιθίους» σύμφωνα με το NBC.

Το περιστατικό με την βαφή μαλλιών

Ο Trump είναι έξω φρενών από την εξέλιξη που πήρε το ατυχές περιστατικό με τη βαφή μαλλιών του προσωπικού του δικηγόρου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.
Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Giuliani, εμφανίστηκε να ιδρώνει και να... ξεβάφει στο πρόσωπό του μπογιά, πιθανότατα από τα μαλλιά του.
Το περιστατικό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου «NBC», θεωρήθηκε εξευτελιστικό από τον Trump και τους συμβούλους του.
Την ίδια ώρα, ο θυμός του 73χρονου Αμερικανού για τη νομική του ομάδα που έχει αναλάβει να αποδείξει ότι υπήρξε νοθεία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, εκφράστηκε και σε στενούς του συνεργάτες.
«Πρόκειται για μια ομάδα νομικών που αποτελείται από ανόητους που με κάνουν να φαίνομαι ο κακός», φέρεται να είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης