Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τέλος ξανά η διασκέδαση στο Χονγκ Κονγκ, κλείνουν μπαρ και νυχτερινά κέντρα λόγω κορωνοϊού

Τέλος ξανά η διασκέδαση στο Χονγκ Κονγκ, κλείνουν μπαρ και νυχτερινά κέντρα λόγω κορωνοϊού
Χονγκ Κονγκ: Κλείνουν μπαρ και νυχτερινά κέντρα λόγω ανόδου των κρουσμάτων
Το Χονγκ Κονγκ θα κλείσει μπαρ, νυχτερινά κέντρα για τρίτη φορά φέτος, καθώς ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξάνεται συνεχώς.
Οι αρχές ανοίγουν επίσης μια προσωρινή αίθουσα θεραπείας Covid-19 κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης.
Την Τρίτη, το Χονγκ Κονγκ ανέφερε 80 νέα κρούσματα, με το σύνολο από τα τέλη Ιανουαρίου να ανέρχεται σε 5.782 μολύνσεις και 108 θανάτους.
Ο κινεζικός οικονομικός κόμβος κατάφερε μέχρι στιγμής να αποφύγει την εκτεταμένη έξαρση της νόσου που παρατηρείται σε πολλές μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, με αριθμούς σε καθημερινή βάση κυρίως σε μονοψήφια ή χαμηλά διψήφια ψηφία τις εβδομάδες πριν από την ακμή.
Πάνω από 180 από τις τελευταίες περιπτώσεις συνδέονται με κλαμπ.
Μπαρ και νυχτερινά κέντρα, καθώς και άλλοι τύποι χώρων, όπως καραόκε και χορευτικές αίθουσες, θα είναι κλειστά αρχικά για επτά ημέρες έως τουλάχιστον τις 3 Δεκεμβρίου.
Έκλεισαν για πρώτη φορά για αρκετές εβδομάδες τον Απρίλιο και ξανά από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, πριν από τη σταδιακή άρση των περιορισμών.
Το τελευταίο άλμα των περιπτώσεων έχει προκαλέσει την αναβολή μιας ταξιδιωτικής συνεργασίας μεταξύ Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρης, που πρόκειται να ξεκινήσει την Κυριακή, για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης