Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιστημονικός σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης: Το εμβόλιο της AstraZeneca λειτουργεί

Επιστημονικός σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης: Το εμβόλιο της AstraZeneca λειτουργεί
Ο επικεφαλής σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας Chris Whitty δήλωσε ότι αρμόδια να αποφανθεί για την αποτελεσματικότητα είναι η ρυθμιστική αρχή
«Tο σημαντικό με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του Covid-19 ήταν ότι λειτούργησε», δήλωσε ο επικεφαλής Επιστημονικός Σύμβουλος της Βρετανικής κυβέρνησης Patrick Vallance την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, όταν ρωτήθηκε όσον αφορά τις αμφιβολίες που έχουν διατυπωθεί όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
«Το βασικό ζήτημα είναι ότι το εμβόλιο λειτουργεί και αυτό αποτελεί ιδιαίτερα συναρπαστική εξέλιξη», δήλωσε ο Vallance κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με τον πρωθυπουργό Boris Johnson.
Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας Chris Whitty, απαντώντας στην ίδια ερώτηση, είπε ότι υπήρχε πάντα επιστημονική συζήτηση σχεδόν για όλα τα επιστημονικά ζητήματα.
«Το βασικό πράγμα από την άποψή μας είναι να το αφήσουμε την απόφαση στα χέρια της ρυθμιστικής αρχής...
Θα κάνουν μια αξιολόγηση με βάση με πολλά δεδομένα που δεν είναι επί του παρόντος δημόσια όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου», δήλωσε ο Whitty.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης