Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει μαζικό και ταυτόχρονο άνοιγμα της αγοράς – Το μεγάλο πρόβλημα στα εποχικά είδη

Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει μαζικό και ταυτόχρονο άνοιγμα της αγοράς – Το μεγάλο πρόβλημα στα εποχικά είδη
Δεν μπορεί να αρθεί το lockdown όσο τα νούμερα των κρουσμάτων είναι τόσο υψηλά είπε ο κ.Γεωργιάδης
Την εκτίμηση ότι δεν μπορεί να υπάρξει ένα μαζικό και ταυτόχρονο άνοιγμα της αγοράς διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να αρθεί το lockdown όσο τα νούμερα των κρουσμάτων παραμένουν υψηλά.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για το εάν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παράταση του απαγορευτικού έως τις 14 Δεκεμβρίου, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα υπάρξει μαζικό και ταυτόχρονο άνοιγμα της αγοράς.
Επιπλέον, υποστήριξε ότι η σκέψη της κυβέρνησης είναι να μπορέσει να αποσυμπιέσει το σύστημα, χωρίς να κινδυνεύσει η δημόσια υγεία, διευκρίνισε ότι ακόμη δεν έχουν ληφθεί οι αποφάσεις και επεσήμανε ότι το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στα εποχικά είδη που πουλάνε χριστουγεννιάτικα είδη και παιχνίδια.
«Η κυβέρνηση εξετάζει κάθε δυνατό σενάριο, αλλά οι αποφάσεις είναι δύσκολες.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» είπε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας ακούει τους ειδικούς, καθώς η ανθρώπινη ζωή προηγείται και για αυτό όπως είπε, δεν θα αρθούν οι περιορισμοί τα Χριστούγεννα, εάν αυτό πουν οι ειδικοί.
Σχετικά με την κριτική περί καθυστέρησης στη λήψη περιοριστικών μέτρων, τόνισε ότι ο καθένας μπορεί να το παίζει «μετά Χριστόν προφήτης» και πρόσθεσε ότι δεν υπήρχαν τέτοιες εισηγήσεις από τους ειδικούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης