Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Από το εξωτερικό η τάση, με πιθανότητες αντίδρασης – Στο επίκεντρο οι τράπεζες

ΧΑ: Από το εξωτερικό η τάση, με πιθανότητες αντίδρασης – Στο επίκεντρο οι τράπεζες
Ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στην πρώτη κρίσιμη στήριξη (798-800 μονάδες) και διάσπασή της θα μπορούσε να οδηγήσει την αγορά στις 750 μονάδες
Σχετικά Άρθρα

Μετά τις χθεσινές (11/1) σημαντικές απώλειες που κατέγραψαν οι ελληνικές μετοχές, για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν πως η τάση θα έρθει από τις αγορές του εξωτερικού.
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν σταθεροποιητικές τάσεις με πιθανότητα οριακής ανόδου.
Ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στην πρώτη κρίσιμη στήριξη (798-800 μονάδες) και διάσπασή της θα μπορούσε να οδηγήσει την αγορά στις 750 μονάδες.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι τραπεζικές μετοχές, οι οποίες έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών και η βραχυπρόθεσμη τάση έχει γυρίσει πτωτική.

Eurobank Equities
Μετά τη χθεσινή διόρθωση, πιστεύουμε πως η αγορά θα μπορούσε να βγάλει μία αντίδραση σήμερα, λόγω της ήπιας θετικής εικόνας που δείχνουν οι ευρωπαϊκές αγορές.

Euroxx
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση περιμένουμε οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών να συνεχιστούν.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση στον τραπεζικό δείκτη έχει γυρίσει πτωτική (ΚΜΟ 20 στις 492 μονάδες), ενώ ο ΓΔ βρίσκεται μια ανάσα από τον ΚΜΟ 20 ημερών (794 μονάδες).
Σημεία στήριξης οι 794 και 750 μονάδες, ενώ σημεία αντίστασης οι 810 και 820 μονάδες.

Beta
Οι γεωπολιτικές εξελίξεις ενδέχεται να συμβάλουν για μία ήπια αντίδραση στη σημερινή συνεδρίαση.


Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης