Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το μυστήριο με τον fake «ανεξάρτητο» κ. Τούμπουρο στην Ελλάκτωρ - Συνέταιρος της Reggeborgh σε πλήθος ολλανδικών εταιρειών

Το μυστήριο με τον fake «ανεξάρτητο» κ. Τούμπουρο στην Ελλάκτωρ - Συνέταιρος της Reggeborgh σε πλήθος ολλανδικών εταιρειών

Ο «ανεξάρτητος» κ. Τούμπουρος στην πραγματικότητα είναι συνέταιρος της Reggeborgh και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Henry Holterman

Σχετικά Άρθρα
(upd) Βόμβα μεγατόνων κρύβει η πρόταση της ολλανδικής Reggeborgh για την εκλογή του πολιτικού μηχανικού Κωνσταντίνου Τούμπουρου ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελλάκτωρ.

Ο προτεινόμενος ως «ανεξάρτητος» Κ. Τούμπουρος είναι μέτοχος με 60% και μέλος ΔΣ στην εταιρεία «Τούμπουρος Αποκλειστική Διαχείριση Κατασκευές Υπηρεσίες ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «TOUMPOUROS ΤΕΜCΟ ΑΤΕ», (Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 147677901000).
Δεύτερος μέτοχος με 10% είναι ο αδερφός του Νικόλαος Τούμπουρος.
Το εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι ότι το υπόλοιπο 30% μετοχών στην «TOUMPOUROS ΤΕΜCΟ ΑΤΕ», ανήκει στην ολλανδική «Orbys Greece B.V.» συμφερόντων Reggeborgh!

Τι αναφέρει το καταστατικό της εταιρείας Τούμπουρος
Στο συνοδευτικό PDF με το καταστατικό της εταιρίας στην σελίδα 19 άρθρο 23, αποκαλύπτεται η αλήθεια την οποία προσπαθούν να συγκαλύψουν.

ΙΣΧΥΟΝ_ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.pdf

Ο «ανεξάρτητος»... συνέταιρος

Ο «ανεξάρτητος» κ. Τούμπουρος στην πραγματικότητα είναι συνέταιρος της Reggeborgh και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Henry Holterman.
Και μόνον το γεγονός ότι προτείνεται ως ανεξάρτητος ενώ συνδέεται άμεσα με την ολλανδική εταιρεία που τον προτείνει, προφανώς γνωρίζοντας την αλήθεια, τον καθιστά ύποπτο για πολλά αδικήματα στην περιοχή των χρηματιστηριακών παρατυπιών.
tompou.JPG
kasssiopi_BV_002.jpeg

Φαίνεται όμως ότι ο συνεταιρισμός αυτός δεν αφορούσε μόνον μία εταιρεία καθώς από τα επίσημα αρχεία εταιρειών ολλανδικών υπηρεσιών αποκαλύπτεται ότι ο όμιλος Reggeborgh έχει συστήσει σειρά εταιρειών με την επωνυμία Orbys Athens I, II, III κλπ, καθώς και την Orbys Holten, εταιρείες που δραστηριοποιούνται με συνέταιρο τον κ. Τούμπουρο στον τομέα των κατασκευών κυρίως συγκροτημάτων κατοικιών και ξενοδοχείων.

Orbys_Athens_2_002.jpeg
Orbys_holden_002.jpegΟ

Όμιλος Orbys... συμφερόντων Reggeborgh!


Στον «όμιλο Orbys» διαχειριστής του οποίων εμφανίζεται ο κ. Holterman, διευθύνων σύμβουλος της Reggeborgh, ανήκουν κι άλλες εταιρείες με τις επωνυμίες Kassiopi BV, Avlaki I BV, Avlaki II BV κλπ.. με συνέταιρο τον… fake ανεξάρτητο κ. Τούμπουρο.
Οι εταιρείες αυτές αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα και τα πωλούν στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, με την οποία υποτίθεται ότι δεν… σχετίζονται!
Συνολικός τζίρος περίπου 250 εκατ. ευρώ.
Ο όμιλος εταιριών ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ πάντως αναφέρει ότι δεν έχει καμία σχέση με τις εν λόγω συναλλαγές.
gek_ternaa_real_estate_002.jpeg
Οι δουλειές μάλιστα πήγαιναν τόσο καλά που το 2019, οι εταιρείες αυτές αγοράστηκαν από την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (Οικονομικές καταστάσεις 31.12.2019 σελ. 172)
Αποκαλύπτεται πλέον ότι ο κ. Τούμπουρος όχι μόνον δεν είναι ανεξάρτητος αλλά επιπλέον προκύπτει ότι η ανταγωνιστική της Ελλάκτωρ μεγάλη κατασκευαστική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, συνδέεται στενά με την ολλανδική Reggeborgh εξυπηρετώντας πλήρως τα επιχειρηματικά σχέδια της Ολλανδικής εταιρείας που είναι ο βασικός μέτοχος της.
Βέβαια ο κ. Τούμπουρος εμφανίζεται εκτός από δραστήριος επιχειρηματίες και στενός φίλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα, καθώς η εταιρεία του έκανε την ανακαίνιση της θερινής κατοικίας που ενοικίασε στα Λεγραινά.

Αλλάζουν όνομα άρον άρον

orbys_n.jpeg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης