Τελευταία Νέα
Διεθνή

Twitter: Έκλεισε τον λογαριασμό του θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν μετά τις απειλές σε Trump

Twitter: Έκλεισε τον λογαριασμό του θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν μετά τις απειλές σε Trump
O λογαριασμός ανεστάλη, διότι παραβίασε «τους κανονισμούς του Twitter», ανακοίνωσε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης
Σχετικά Άρθρα

Το @khamenei_site, ένας από τους λογαριασμούς του Ανώτατου ηγέτη του Ιράν Ayatollah Khamenei στο Twitter, τέθηκε σε αναστολή αφού δημοσίευσε μια εικόνα του Trump που παίζει γκολφ καθώς ένας βομβιστής πετάει από πάνω για να εκδικηθεί για τον θάνατο του Soleimani του διοικητή της δύναμης Quds.

Η ανακοίνωση Twitter: 

Σήμερα (22/1), ο λογαριασμός ανεστάλη, διότι παραβίασε «τους κανονισμούς του Twitter», ανακοίνωσε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε στο προφίλ του.
«Η εκδίκηση είναι αναπόφευκτη.
Ο δολοφονός του Soleimani και εκείνος που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία πρέπει να υποστούν την εκδίκηση», αναφέρει το μήνυμα, γραμμένο στα περσικά, το οποίο δημοσιεύτηκε χθες λίγο πριν από τα μεσάνυχτα από το @khamenei_site, έναν λογαριασμό ενός ιστοτόπου του Ayatollah Khamenei.

Όπως μετέδιδε νωρίτερα το BN:

Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης Ayatollah Khamenei απειλεί με εκδίκηση τον Donald Trump

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η ένταση μεταξύ ΗΠΑ - Ιράν ακόμα και με την αποχώρηση Trump από το τιμόνι της χώρας μετά την επικράτηση στις εκλογές του Δημοκρατικού Joe Biden.
Η νέα «εξέλιξή» έρχεται από τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν, Ayatollah Khamenei, ο οποίος δημοσίευσε την Πέμπτη (21/1) στο Twitter μια εικόνα του Trump σε γήπεδο γκολφ αναγράφοντας «εκδίκηση». 
H εικόνα δείχνει τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ με κοντομάνικο κόκκινο πουκάμισο ή μπλούζα, και τη δυσοίωνη σκιά ενός μαχητικού αεροσκάφους, από πάνω του ενώ παίζει το αγαπημένο του άθλημα.

Screenshot_1.png

Η ανάρτηση στο Twitter

Το κείμενο πάνω από την εικόνα αναφέρεται σε δήλωση του Ayatollah Khamenei στο Twitter τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με μετάφραση του Reuters, συμπεριλαμβανομένου του όρκου του ανώτατου ηγέτη ότι οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν εκδίκηση για το θάνατο του Qasem Soleimani, ενός από τους κορυφαίους Ιρανούς στρατηγούς, που σκοτώθηκε από τις ΗΠΑ στο Ιράκ με εντολή του πρώην προέδρου Trump. 
«Εκείνοι που διέταξαν τη δολοφονία του στρατηγού Soleimani καθώς και εκείνοι που το έπραξαν θα πρέπει να τιμωρηθούν.
Αυτή η εκδίκηση θα συμβεί σίγουρα τη σωστή στιγμή», αναφέρει η απειλητική δήλωση του Ιρανού ηγέτη σύμφωνα με το Reuters.
Οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν πλησίασαν το σημείο του πολέμου μετά το θάνατο του Ιρανού στρατηγού το 2019 αλλά η κυβέρνηση του Ιράν έχει επιδιώξει μια πιο φιλική σχέση με την κυβέρνηση Biden τις τελευταίες ημέρες.
EsSCa10XEAQxm5i.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης