Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βραβείο 1 εκατ από το Ισραήλ κέρδισε ο Fauci – Δύο τίγρεις πέθαναν από κορωνοιό και… ο ΠΟΥ ισοδυναμεί με Κίνα

Βραβείο 1 εκατ από το Ισραήλ κέρδισε ο Fauci – Δύο τίγρεις πέθαναν από κορωνοιό και… ο ΠΟΥ ισοδυναμεί με Κίνα
Το Ίδρυμα Dan David που εδρεύει στο Ισραήλ, βράβευσε τον Anthony Fauci για την συνεισφορά του με 1 εκατ δολάρια
Σχετικά Άρθρα

Όχι και άσχημα για τον επικεφαλής Anthony Fauci που χειρίζεται τον κορωνοιό στις ΗΠΑ ο οποίος έλαβε βραβείο από το Ισραήλ 1 εκατ δολαρίων.
Ο Δρ Anthony Fauci κέρδισε το βραβείο Dan David ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων για την «υπεράσπιση της επιστήμης» και την υποστήριξη των εμβολίων παγκοσμίως για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοιού .
Το Ίδρυμα Dan David που εδρεύει στο Ισραήλ, βράβευσε τον Anthony Fauci για την συνεισφορά του.
Η επικοινωνία, το show ενάντια στον Trump και πολλά άλλα από τον Anthony Fauci λειτούργησαν όχι μόνο η συνεισφορά του στην επιστήμη.
Το ισραηλινό ίδρυμα ανέφερε ότι είχε κερδίσει την αναγνώριση για τον ιό HIV και την αντιμετώπιση του AIDS, καθώς και την υπεράσπιση του εμβολιασμού διεθνώς.

White Tiger Cubs στο Πακιστάν πιθανότατα πέθαναν από κορωνοιό

Δύο μικρές λευκές τίγρεις ηλικίας 11 εβδομάδων πέθαναν σε ζωολογικό κήπο του Πακιστάν στις 30 Ιανουαρίου 2021 φαίνεται ότι συνδέονται με τον κορωνοιό.
Οι μικρές λευκές τίγρεις πέθαναν τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη της θεραπείας καθώς οι κτηνίατροι θεώρησαν ότι είναι ιός της πανλευκοπενίας της γάτας - μια ασθένεια που είναι συχνή στο Πακιστάν και χτυπάει στο ανοσοποιητικό σύστημα των γατών.
Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι πνεύμονες των νεογέννητων υπέστησαν σοβαρή ζημιά και υπέφεραν από σοβαρή λοίμωξη.
Οι παθολόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πέθαναν από κορωνοιό

Τις έρευνες στην Κίνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας τις έκαναν... κινέζοι - Καταγγελία

Ο σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Jamie Metzl δήλωσε ότι η έρευνα του διεθνούς οργανισμού Υγείας σχετικά με την προέλευση του ιού διεξήχθη από τις κινεζικές αρχές και όχι από τον Παγκόσμιο Οργανισμό.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας βρέθηκε στην Κίνα και στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan, το οποίο είχε μελετήσει την επίδραση κορωνοϊών από νυχτερίδες στους ανθρώπους.
Με βάση την καταγγελία συμβούλου του ΠΟΥ η έρευνα διεξήχθη από τοπικές αρχές και όχι από τους ερευνητές του ΠΟΥ.
Κατά τα άλλα ο ΠΟΥ είναι ανεξάρτητος και σοβαρός οργανισμός.

Η Ινδία εντοπίζει παραλλαγές κορωνοιού της Νότιας Αφρικής και της Βραζιλίας

Η Ινδία εντόπισε τόσο τις παραλλαγές του ιού της Νότιας Αφρικής όσο και της Βραζιλίας και οι άνθρωποι που έχουν ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες θα ελεγχθούν πιο εξονυχιστικά.
Η παραλλαγή της Νότιας Αφρικής εντοπίστηκε σε τέσσερα άτομα τον περασμένο μήνα και η παραλλαγή της Βραζιλίας σε ένα άτομο τον Φεβρουάριο, ανέφεραν, προσθέτοντας ότι τα στελέχη μπορούν να μολύνουν ευκολότερα τους πνεύμονες ενός ατόμου από τη μετάλλαξη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες προσφέρουν κεφάλαια για την κατασκευή εγκατάστασης καραντίνας στην Αυστραλία

Δύο πολιτείες της Αυστραλίας με την υποστήριξη δύο από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της χώρας πιέζουν να αναπτυχθούν εξειδικευμένες εγκαταστάσεις καραντίνας για τον κορωνοιό στο Κουίνσλαντ και στην Βικτώρια.
Η κυβέρνηση του Κουίνσλαντ ζήτησε τη δημιουργία κέντρων καραντίνας μακριά από τις μεγάλες πόλεις.

Τα κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο πέφτουν κάτω από 10.000 για πρώτη φορά εδώ και μήνες μήνες

Ο αριθμός των ατόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο που έδειξαν θετικά αποτελέσματα για το COVID-19 έχει μειωθεί κάτω από 10.000 για πρώτη φορά από τις 2 Οκτωβρίου 2020.
Τα στοιχεία της κυβέρνησης δείχνουν ότι 9.765 άτομα είχαν θετικά αποτελέσματα για κορωνοιό, και οι λοιμώξεις μειώθηκαν απότομα τις τελευταίες εβδομάδες από το υψηλό των 68.053.
Εκτός από την πτώση των λοιμώξεων, ο αριθμός των ατόμων που νοσηλεύτηκαν για το COVID-19 και ο θάνατοι μειώθηκαν επίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης