Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan: Το ράλι στο bitcoin δεν είναι βιώσιμο - Υψηλή μεταβλητότητα

JP Morgan: Το ράλι στο bitcoin δεν είναι βιώσιμο - Υψηλή μεταβλητότητα

Μη βιώσιμο θεωρεί το τρέχον bull run στην αγορά κρυπτονομισμάτων η αμερικανική τράπεζα JP Morgan

Σχετικά Άρθρα

Μη βιώσιμο θεωρεί το τρέχον bull run στην αγορά κρυπτονομισμάτων, η κεφαλαιοποίηση της οποίας, ειρήσθω εν παρόδω, ξεπερνά το 1,5 τρισεκατομμύριο δολάρια, και ειδικότερα στο bitcoin η αμερικανική JP Morgan.
Σύμφωνα με την επενδυτική τράπεζα, η τρέχουσα αποτίμηση του ψηφιακού νομίσματος δεν είναι βιώσιμη εξαιτίας της μεταβλητότητας την οποία παρουσιάζει.
«Αν δεν υπάρξουν σημάδια σταθεροποίησης, θα δούμε ξανά πτώση στην τιμή».
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου το bitcoin σημείωσε άνοδο 6%, στα 51.431 δολάρια. Και παρότι το ράλι του bitcoin εκτιμάται από πολλούς ως άλλη μία κερδοσκοπική φούσκα, οι οπαδοί του επισημαίνουν ότι έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά την πρόσφατη επένδυση ύψους 1,5 δισ. δολαρίων που πραγματοποίησε η Tesla σε αυτό.
Την ίδια στιγμή, η MicroStrategy Inc., σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, θα πουλήσει μετατρέψιμες ομολογίες 600 εκατ. δολαρίων, με σκοπό να χρησιμοποιήσει τα έσοδα που θα αποκομίσει για να αγοράσει περισσότερα ψηφιακά νομίσματα.
bitcoin.JPG
Όπως αναφέρει η JP Morgan, η κεφαλαιοποίηση του bitcoin τους τελευταίους πέντε μήνες αγγίζει τα 700 δισεκατομμύρια δολάρια – παρά την εισροή περίπου 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων από θεσμικούς επενδυτές.
Η περιορισμένη προσφορά tokens ωθεί τις τιμές προς τα πάνω, ανέφερε ο Panigirtzoglou.
«Οι κινήσεις από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους φαίνεται να επηρεάστηκαν περισσότερο από κερδοσκοπικές ροές», καταλήγει η JP Morgan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης