Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Επίσημη επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έως 22/2 - Οι επαφές του υπουργού Άμυνας

Επίσημη επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έως 22/2 - Οι επαφές του υπουργού Άμυνας
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Η.Α.Ε.) από σήμερα, Σάββατο 20/2 , έως και τις 22 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Ν. Παναγιωτόπουλος

Επίσημη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Η.Α.Ε.) πραγματοποιεί από σήμερα, Σάββατο 20/2 , ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Ν. Παναγιωτόπουλος.
O κ. Παναγιωτόπουλος κατά την επίσκεψή του στα Η.Α.Ε που θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 22/2, θα έχει συνομιλίες με τον Εμιρατινό Υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για Αμυντικές Υποθέσεις κ. MohammedAlBowardi και θα καταθέσει στέφανο στο Μνημείο Μαρτύρων (Wahat Al Karama).
Επίσης, θα παρακολουθήσει την τελετή ενάρξεως των διεθνών εκθέσεων Αμυντικού Υλικού “IDEX 2021” και “NAVDEX 2021”, καθώς και το Διεθνές Συνέδριο Άμυνας που πραγματοποιούνται υπό την ευγενική υποστήριξη της Α.Υ. του Προέδρου των Η.Α.Ε. Σεΐχη Khalifa bin Zayed Al Nahyan στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Αμπού Ντάμπι.
Ακόμη, , θα επισκεφθεί το Ελληνικό Περίπτερο των Διεθνών Εκθέσεων και θα μεταβεί στην Φ/Γ ΥΔΡΑ που ναυλοχεί στον λιμένα Ζαγέντ.
Σημειώνεται ότι τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης συνοδεύουν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Γενικός Διευθυντής Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Θεόδωρος Λάγιος (ε.α.).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης