Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Trading στα κρυπτονομίσματα προσφέρει η ελβετική τράπεζα Bordier & Cie

Trading στα κρυπτονομίσματα προσφέρει η ελβετική τράπεζα Bordier & Cie
Η Bordier & Cie είναι μια ιδιωτική τράπεζα με έδρα τη Γενεύη που ιδρύθηκε το 1884, ανήκει και διευθύνεται από την οικογένεια Bordier για πέντε γενιές
Σχετικά Άρθρα
Η Bordier & Cie, ένα ελβετικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί για περισσότερα από 170 χρόνια, ανακοίνωσε συνεργασία με την ψηφιακή τράπεζα περιουσιακών στοιχείων Sygnum για να επιτρέψει στους πελάτες της να αγοράσουν κρυπτονομίσματα.
Η ενσωμάτωση με την πλατφόρμα Business-to-Business της Sygnum επιτρέπει στους πελάτες της Bordier να αγοράζουν Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) και Tezos (XTZ).
Η ανακοίνωση περιγράφει την κίνηση ως «τα θεμέλια για μια ευρύτερη προσφορά ρυθμιζόμενων προϊόντων και υπηρεσιών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων», συμπεριλαμβανομένων επιλογών και αναγνωρισμένων κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων.

Bordier: Η ζήτηση για τα κρυπτονομίσματα αυξάνεται

Ο διαχειριστής της Bordier, Evrard Bordier, δήλωσε ότι «συνεργαζόμενοι με την Sygnum Bank, παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη λύση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επενδύσουν σε αυτήν τη νέα, υψηλή κατηγορία περιουσιακών στοιχείων με πλήρη εμπιστοσύνη».
Ο Bordier σημείωσε ότι η κίνηση οφείλεται στην αύξηση της ζήτησης από πελάτες που θέλουν να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια τους με νέα περιουσιακά στοιχεία.
Η εταιρεία τόνισε την έλλειψη συσχέτισης μεταξύ των κρυπτονομισμάτων και των κυριότερων χρηματοπιστωτικών αγορών, περιγράφοντας τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης ως "ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση της διαφοροποίησης και την επίτευξη ανώτερων προσαρμοσμένων στον κίνδυνο αποδόσεων".

Ποια είναι η Bordier & Cie

Η Bordier & Cie είναι μια ιδιωτική τράπεζα με έδρα τη Γενεύη που ιδρύθηκε το 1884, ανήκει και διευθύνεται από την οικογένεια Bordier για πέντε γενιές.
Η εισαγωγή της τράπεζας στην αγορά crypto ακολουθεί αυτήν πολλών άλλων μεγάλων ιδρυμάτων που θέλουν να υιοθετήσουν τα cryptocurrencies το 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης