Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Το 50% των πολιτών έχει λάβει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Ισραήλ: Το 50% των πολιτών έχει λάβει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού
Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με το πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο Pfizer αλλά και άλλα εμβόλια, στην προστασία από νέες μεταλλάξεις
Σχετικά Άρθρα

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στο Ισραήλ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα.

Ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι η χώρα έχει εμβολιάσει το 50% του πληθυσμού της χώρας με 9,3 εκατομμύρια άτομα να έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου COVID-19.
Η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσης ότι το 35% έλαβε και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer, το οποίο επιτρέπει στην κυβέρνηση να αρχίσει να ανοίγει εκ νέου κάποια τμήματα της οικονομίας σε άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση.

Οι αριθμοί αυτοί έρχονται μετά από μια μελέτη στο Ισραήλ, όπου εξετάστηκαν 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι που εμβολιάστηκαν τους τελευταίους δύο μήνες και διαπίστωσαν ότι τα περιστατικά που εμφάνισαν συμπτώματα μεταξύ ατόμων που είχαν λάβει και τις δύο δόσεις μειώθηκαν κατά 94%.
Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με το πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο Pfizer αλλά και άλλα εμβόλια, στην προστασία από νέες μεταλλάξεις του ιού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης