Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Από σήμερα (8/3) το roadshow της ΔΕΗ για το ομόλογο βιωσιμότητας 500 εκατ. ευρώ - Επιβεβαίωση WEN

tags :
Από σήμερα (8/3) το roadshow της ΔΕΗ για το ομόλογο βιωσιμότητας 500 εκατ. ευρώ - Επιβεβαίωση WEN
Προτεινόμενη προσφορά 500 εκατ. ευρώ ομολόγου Βιωσιμότητας (SLB “sustainability-linked bonds”) με λήξη το 2026
Σχετικά Άρθρα
Σε έκδοση και προσφορά ομολόγου συνολικής ονομαστικής αξίας 500 εκατ. ευρώ, χωρίς εξασφαλίσεις, που συνδέονται με στόχους βιωσιμότητας (sustainability-linked bonds) και λήγουν το 2026 (οι «Ομολογίες Βιωσιμότητας» ή οι «Ομολογίες»), προχωρά η ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας πλήρως δημοσίευμα του worldenergynews.gr (δείτε εδώ).
Το roadshow της Προσφοράς θα ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου 2021.
Τα έσοδα από την Προσφορά θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή υφιστάμενου δανεισμού, για γενικούς εταιρικούς σκοπούς και για την πληρωμή των δαπανών και εξόδων της Προσφοράς.
Δεν είναι δυνατό να διασφαλιστεί η πραγματοποίηση της Προσφοράς ούτε και το προαναφερθέν ύψος αυτής.
Η ΔΕΗ σκοπεύει στην εισαγωγή των Ομολογιών Βιωσιμότητας στο Χρηματιστήριο του Δουβλίνου προς διαπραγμάτευση στη Διεθνή Χρηματιστηριακή Αγορά (Global Exchange Market) αυτού, ή σε κάποιον άλλο τόπο διαπραγμάτευσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι συντονιστές

H HSBC Continental Europe και η Goldman Sachs Bank Europe SE ενεργούν ως από κοινού Διεθνείς Συντονιστές και Κύριοι Διαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών, η Citigroup Global Markets Europe AG ενεργεί ως από κοινού Διεθνής Συντονιστής και Συνδιαχειριστής του Βιβλίου Προσφορών, και οι Alpha Bank Α.Ε., Ambrosia Capital Limited, AXIA Ventures Group Limited, Credit Suisse Securities, Sociedad de Valores, S.A., Eurobank Α.Ε., J.P. Morgan AG, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. ενεργούν ως από κοινού Συνδιαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών σε σχέση με την Προσφορά.
Η HSBC Continental Europe επίσης ενεργεί ως Σύμβουλος Διάρθρωσης για Ομολογίες Βιωσιμότητας (Sustainability-Linked Bond Structuring Advisor).
Το roadshow της Προσφοράς θα ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης